Când spui „Coroana de Aur”, spui aventură, fantastic, miraculos şi te aştepţi ca tot ceea ce se află în spatele unor porţi care urmează să se deschidă în faţa ta să fie „de poveste”. Resturantul „Coroana de Aur” nu şi-a dezminţit niciodată numele, dar miercuri seara s-a întrecut pe sine. Cei mai buni bucătari ai „Coroanei de Aur”, ai Hotelului ”Castel Dracula” şi Restaurantului „Codrişor”, coordonaţi cu măiestrie de Ştefan Bercea – preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism- şi de fiul său Dragoş Bercea, finalist în concursul Top Chef de la Antena 1 – au arătat că arta culinară nu are limite şi poate fi la fel de spectaculoasă ca şi pictura, muzica sau dansul.
Toţi bucătarii care au învăţat timp de trei zile reţete noi de la cei doi chefi au fost felicitaţi de Ştefan Bercea pentru felul în care au pregătit masa festivă de miercuri seara. Au urmat fotografii de grup.
Platouri cu tot soiul de aperitive din somon, piept de pui, rulade de diverse forme, salate şi sosuri, mâncăruri din carne de porc sau de berbec, dar şi meniuri de post cum ar fi sărmăluţe, dovlecel pane sau salate au umplut un rând de mese aşezate în mijlocul restaurantului de pe care fiecare s-a servit cu ce a dorit în regim de bufet suedez. Chelnerii au fost şi ei la datorie şi i-au ajutat pe invitaţi să bea vinul potrivit fiecărui fel de mâncare.
Toată lumea s-a simţit excepţional şi s-a bucurat în momentul în care a aflat că tot ce s-a găsit miercuri seara pe masă va apărea în meniul celor trei restaurante ale familiei Moldovan, “Coroana de Aur”, “Codrişor” şi ”Castel Dracula”. De asemenea, cei care îşi vor sărbători nunta în aceste trei localuri vor putea să-şi impresioneze invitaţii cu preparate extrem de rafinate.
Mai multe fotografii – pe pagina noastră de Facebook!
Cristiana Sabău
Adaugă comentariu