Angela Cobuţ (41 de ani), originară din Prundu Bârgăului, dar stabilită de 20 de ani în Spania, la Alicante, este a doua concurentă originară din Bistriţa-Năsăud care a primit un cuţit, calificându-se în etapa următoare a concursului culinar „Chefi la cuţite”.
În ediţia de luni seară, bârgăuanca a impresionat mai mult prin show-ul pe care l-a făcut mizând pe ideea că a venit la concursul să se mărite cu chef Cătălin Scărlătescu, decât cu preparatul pe care l-a pus în farfurie şi despre care a spus că e o „fuziune de mâncare spaniolo-română”, un platou „orgasmus infinitus”. Mai precis, ea a făcut un platou pescăresc din nordul Spaniei pe care l-a combinat cu mămăligă românească.
Ea a relatat că, la 18 ani, a vândut o grădină a bunicului ei şi, împreună cu cinci băieţi, a plecat din ţară cu gândul să ajungă în Australia, dar viza pe care au obţinut-o era falsă. Ca urmare, a trecut fraudulos graniţa împreună cu prietenii ei şi a ajuns în Spania după trei săptămâni, perioadă în care a îndurat frig, foame şi noroi. În ultimii 10 ani, Angela Cobuţ, economist de profesie, a relatat că vorbeşte trei limbi, scrie o carte, şi a condus o firmă foarte mare de catering, iar anul acesta l-a declarat anul vieţii ei.
„Toată viaţa mea am lucrat foarte mult, am avut două-trei joburi, am studiat, iar anul acesta am decis să nu fac nimic, să fac ce vreau. Mi-am luat geamantanele şi m-am dus peste tot în lume. Vin din Dominicana şi mă duc în Cuba, mă duc în Franţa să dansez tango. Pictez, am avut două expoziţii de pictură. De toate fac numai să nu stau. Am fost de două ori în Africa, iar când plec de aici o să mă duc iar o lună în Gambia cu un rucsac în spate”, a povestit ea în timp ce gătea.
Odată ajunsă în faţa celor trei chefi, concurenta i-a servit pe juraţi cu „vinars de poame” de pe Bârgău ca să le treacă gustul de usturoi, pus în exces în mâncare, apoi i-a oferit lui chef Cătălin Ştefănescu un inel.
Felicitată de ceilalţi doi chefi pentru îndrăzneală, Angela nu a primit niciun răspuns ferm din partea celui pe care l-a cerut de bărbat, în schimb acesta i-a dat un cuţit. Chef Bontea nu a considerat că îl merită.
Cu două cuţite primite, ea s-a calificat în etapa următoare. „Am un cuţit ascuţit, acum, de mă şi mărit, tăte huc le am, mi-s găinile încălţate”, a spus ea după ce a ieşit din platoul emisiunii.
Adaugă comentariu