În luna februarie poposim în nordul Europei, în martie Hotel Metropolis va respira romantismul bucătăriei franceze, iar aprilie este luna preparatelor thailandeze. Şi acesta este doar începutul unei extraordinare aventuri culinare în jurul lumii!
Practic, timp de o lună, în fiecare zi de joi, de dimineaţă până seara, la Hotel Metropolis se poate servi meniul aferent lunii respective.
Preţul unui astfel de meniu începe de la 70 de lei de persoană.
Pe lângă savoarea mâncărurilor deosebite pe care le va pregăti maestrul bucătar Horia Simon şi băuturile aferente bogăţiei de meniuri, Hotel Metropolis vă propune şi o ambianţă specială.
Muzica, decorul şi vestimentaţia vor aduce sare şi piper ”călătoriei culinare” şi vor transforma zilele sau serile petrecute în compania prietenilor, familiei sau persoanei iubite în evenimente de neuitat.
Aşadar, haideţi să pornim la drum!
Februarie – Meniu scandinav
Martie – Meniu francez
Aprilie – Meniu thailandez
Mai – Meniu argentinian
Iunie – Meniu japonez
Iulie – Meniu peruan
August – Meniu italian
Septembrie – Meniu spaniol
Octombrie – Meniu mexican
Noiembrie – Meniu indian
Decembrie – Meniu rusesc.
Oauuuuuu ! Ce bine arata si ce apetizante sunt !!!! Cred ca merita sa incercam.
Felicitari pentru idee si MULT SUCCES!
super idee!!! Le vom incerca pe toate.