Actualitate Social

Călătorie culinară în jurul lumii, la Hotel Metropolis

Hotel Metropolis din Bistriţa vă invită la un atractiv ocol al pământului pe plan gastronomic! Pe tot parcursul anului puteţi savura bucate de cinci stele, aparţinând unor meniuri din diferite colţuri ale mapamondului, într-un cadru deosebit. Fiecare lună va fi dedicată bucătăriei unei anumite ţări de pe glob. Pentru început, mergem în ţările scandinave!

În luna februarie poposim în nordul Europei, în martie Hotel Metropolis va respira romantismul bucătăriei franceze, iar aprilie este luna preparatelor thailandeze. Şi acesta este doar începutul unei extraordinare aventuri culinare în jurul lumii!

Practic, timp de o lună, în fiecare zi de joi, de dimineaţă până seara, la Hotel Metropolis se poate servi meniul aferent lunii respective.

Preţul unui astfel de meniu începe de la 70 de lei de persoană.

Pe lângă savoarea mâncărurilor deosebite pe care le va pregăti maestrul bucătar Horia Simon şi băuturile aferente bogăţiei de meniuri, Hotel Metropolis vă propune şi o ambianţă specială.

Muzica, decorul şi vestimentaţia vor aduce sare şi piper ”călătoriei culinare” şi vor transforma zilele sau serile petrecute în compania prietenilor, familiei sau persoanei iubite în evenimente de neuitat.

Aşadar, haideţi să pornim la drum!

Februarie – Meniu scandinav

Martie – Meniu francez

Aprilie – Meniu thailandez

Mai – Meniu argentinian

Iunie – Meniu japonez

Iulie – Meniu peruan

August – Meniu italian

Septembrie – Meniu spaniol

Octombrie – Meniu mexican

Noiembrie – Meniu indian

Decembrie – Meniu rusesc.

www.hotelmetropolis.ro

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.