Actualitate

Cât costă platourile cu preparate de Paște la restaurante și la gospodine

Au mai rămas câteva zile până la Paște, iar gospodinele care nu au timp să prepare bunătăți pentru zilele de sărbătoare pot să le comande de la restaurante. Platourile cântăresc de regulă între 1,5 și 1,8 kg și costă de la 170 de lei până la 280 de lei.

La Grand Hotel Coroana, platoul special Coroana de 1.8 kg costă 280 lei. Separat se pot comanda pască cu brânză dulce sau sărată – 55 lei/buc, ouă roșii – 3 lei/buc, ciorbă de miel (1L) – 80 lei, ciorbă de burtă (1L) – 70 lei, rasol de miel slow cooked cu cartofi țărănești și pesto de praz – 110 lei/porție, salată de vinete (0.5 kg) – 50 lei, chifteluțe (0.5 kg) – 50 lei și minisnițele pariziene de pui (0.5 kg) – 50 lei.

La Crama Jelna, platoul tradițional de 1,8 kg costă 250 de lei și conține drob de miel, urdă, caș, cașcaval afumat, chifteluțe, șnițele, ruladă. Se pot comanda și pachete de Paște la prețul de 850 sau 950 de lei și conțin drob, salată de brânză, de vinete, de limbă de vită, ouă umplute, ciorbă, friptură, pască, prăjitură și vin.

La Conacul Verde, platoul pascal de 1,8 kg costă 219 lei și conține drob de pui, ruladă de cașcaval cu șuncă, pui crispy, ficăței în bacon, trandafiri din salam uscat cu roșii cherry și salata verde, ruladă de spanac cu chorizo, crochete de cașcaval, chifteluțe de porc, mini șnițele pariziene, mixt măsline. Se mai pot comanda separat: friptură de porc ceafă si costiță (1 kg ) – 119 lei, ciorbă acră de ied (1 L) – 60 de lei, ciorbă de burtă (1 L) – 55 de lei, drob de miel ( 500 g) – 70 de lei, drob de pui (500 g) – 50 de lei, pască de cu brânză dulce (500 g) – 40 de lei, ouă roșii de Paște (10 buc) – 40 de lei, salată boeuf de pui (500 de g) – 55 de lei, salată de vinete cu maioneză (500 g) – 55 de lei.

La Roots Bistro&Caffe, platoul de 1,5 kg costă 170 de lei și conține: piept de pui învelit în bacon, chifteluțe de porc, rulou din șuncă cu mozzarella și ardei, trandafiri din salam, trandafiri din salam picant, bărcuțe cu cremă de brânză, mini șnițel, gujoane de pui, frigărui cu roșii cherry și mozzarella, bulete de cașcaval, ruladă de porc cu salam picant și măsline, castraveți verzi, măsline verzi și negre, ardei tricolor și biluțe de brânză de burduf.

Gospodinele care vând platouri fără a avea nicio autorizație au și ele prețuri comparabile cu ale restaurantelor: cozonaci cu nucă la 80 lei/kg, salatele de 0,5 kg cu următoarele prețuri: salată boeuf – 40 lei, salată icre – 40 lei, salată vinete – 40 lei, salată de ciuperci – 40 lei. La ele, ouăle umplute – 12 jumătăți costă 50 de lei, chifteluțele 50 lei/0,5 kg, crispy 50 lei/0,5 kg, drobul de miel sau de pui 50 lei/0,5 kg, rulada de spanac cu cremă de brânză President și somon 50 lei/0,5 kg.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.