Actualitate

Cei mai buni elevi, sportivi și antrenori, premiați la CJ

(FOTO) La Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care s-au clasat pe primele trei locuri la Evaluarea Națională și Bacalaureat, a sportivilor care au obținut performanțe deosebite la sporturi olimpice, precum și a antrenorilor acestora, cu suma totală de 75.558 lei din bugetul CJ.

”Gala Rezultatelor Bune, a recompenselor pentru munca depusă într-o perioadă dificilă și a înțelegerii că doar prin muncă se obțin rezultate. Am oferit premii și stimulente financiare cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei elevilor pasionați de carte și sportivilor ambițioși, însă am dorit și să arătăm comunităţii noastre că avem tineri care, indiferent de situație, muncesc și astfel culeg roadele. Vă felicit pe toți și vă doresc spor la învățat și antrenamente. Suntem mândri de performanța voastră și, în continuare, vă vom susține. Viitorul are nevoie de voi!”, spune președintele CJ Radu Moldovan.


1 comentariu

  • Ce bine ar fi dacă v ați lauda și cu bursele medicale, pe care copii nu le au primit anul acesta!! Sunt și copii cu probleme medicale, chiar dacă ,ca de obicei uitați de ei.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS