Politică

Ciprian Kecskes-Simionca a demisionat din funcția de vicepreședinte CJ

Ciprian Kecskes-Simionca, ales în 2020 consilier județean din partea PMP, a demisionat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Pe agenda ședinței CJ de joi 28 martie a fost înscris un proiect de hotărâre ”privind constatarea încetării mandatului de vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud exercitat de către domnul Kecskes-Simionca Tiberiu-Ciprian, ca urmare a demisiei” înregistrate în 25 martie.

Astfel, CJ aprobă vacantarea unei funcții de vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, ulterior urmând să fie ales un alt vicepreședinte, din rândul actualilor consilieri județeni. Cealaltă funcție de vicepreședinte CJ este ocupată de Camelia Tabără (PSD).

Încetarea mandatului de vicepreședinte, prin demisie, nu înseamnă încetarea calității de consilier județean. Ciprian Kecskes-Simionca va rămâne, astfel, consilier județean PMP până la expirarea mandatului.

În 21 februarie, președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, anunța că organizația PMP BN, care are patru consilieri județeni, ”a decis să ridice sprijinul politic acordat actualei conduceri a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”.

La alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, PMP va face parte din Alianța Dreapta Unită, alături de USR și Forța Dreptei. Viitorii aleși locali își vor prelua mandatele după sfârșitul lunii septembrie, când expiră mandatele celor aleși în 2020.

17 comentarii

 • Un gest onorabil și corect politic. Putea să stea încă 6 luni pe salariul de vice președinte. Nu-l va ajuta prea mult electoral pe Simionca despre care stie toata lumea ca e casatorit cu PSD-ul.

  21
  10
 • Am aflat cu deosebită mirare că CJ are nu unul (care , oricum era prea mult) ci doi vicepreședinți. Cică-așa-i moda organelor, să fie pereche. Și dacă nu se bagă, participă la activitate.
  La ce-s buni doi vici ? Te pomenești c-om avea și doi viceprefecți (că sub-prefecți sună insinuant și jignitor) !
  Veni, vidi, VICI !
  Pa, ai văzut !

  13
  5
 • Domnule OBSERVATOR ! DV. CARE LE ȘTIȚI PE TOATE, CA UN OM MARE, SPUNEȚI-NE DACĂ AȚI AUZIT DE VREO FAPTĂ , NU DE VITEJIE CI DE PLUS VALOARE ADUSĂ PENTRU CETĂȚENI DE VREUNUL DIN CEI DOI – oricare – despre care spuneți că-s de pe lumea dv. ! Vă desfid ! Sau poate că lucră ca organele, în subteran , iar noi nu trebuie să știm ! Atunci să știm asta , să nu avem așteptări.

  16
  4
  • Roland are un nume mai greu de pronuţat însă pare mai bun ca primar Bistriţa.

  • Consiliera locală Săsărman este o consilieră forte pricepută însă este la PSD nu prea are loc în în povestea asta.

 • Omul şi-a dat demisia că poate vrea să candideze din partea Dreptei Unite pentru primat la Bistriţa. Chiar aşa cine candidează din partea Dreptei Unite pentru primar la Bistrița ?

  17
  2
  • Ăștia de la Dreapta ” Unită ” sunt așa de uniţi fiecare cu altcineva încât nu sunt în stare să desemneze un candidat pentru funcţia de primar la Bistriţa ?

   11
   3
  • Până ce se hotărăsc ăştia de la dreapta să desmneze un primar la Bistriţa trec alegerile şi ăştia nici nu-şi dau seama aşa cum au păţit la precedentele algeri când nu au fost în stare să-şi desemneze un candidat la Bistriţa.

   11
   1
  • Simionca nu ăsta ci cumnatul lui este cel mai potrivit Primar la Bistriţa numai că dânsul nu are curajul să condideze.

   11
  • Doar doi consilieri şi-au făcut treaba în Consiliu Local Bistriţa este vorba de Păvelean şi Săsărman restul au fost apă de ploaie plătită degeaba aşa cum Bistriţenii plătesc degeaba apa de ploaie la Aquabis.
   Păvelean cunoaşte bine oraşul şi merită să ajungă primar.

   10
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS