Actualitate Politică

Daniel Suciu, răspuns pentru ”distinşi lideri, unii cu mustaţă, alţii fără”: Primarii vin ”prin colaborare”

Vicepreşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Daniel Suciu, i-a dat o replică liderului filialei judeţene PDL, deputatul Ioan Oltean, fără să îi menţioneze numele. El a spus că, deşi ”colegul” de la PDL a minţit, nu se supără deoarece vicepreşedintele Camerei Deputaţilor ”asta face de 20 de ani”.

”Către unii distinşi lideri, unii mai înalţi, alţii mai slabi, unii cu mustaţă, alţii fără… pentru că tinereţea îmi permite, de regulă merg eu la primari şi nu-i convoc la centru. Aşa fac unii distinşi lideri, obişnuiţi să comande şi să cheme la stăpânire subalternii. Da, sunt convins că vor fi colegi de-ai domniei sale care ni se vor alătura, dar fără presiuni şi şantaj. Prin colaborare. Deşi a minţit colegul meu în conferinţa de presă, nici măcar nu mă supăr, asta face de 20 de ani. Nu am chemat niciun primar să semneze nimic, dar cu amabilitate, cu solicitudine, dacă vreunul dintre ei va dori să ni se alăture, mă voi duce personal să discutăm. Cât despre inexactităţile din conferinţa de presă, mai ales referitoare la Marc, Negruşeri şi restul, cred că a glumit. Evident că şi-au pierdut mandatul. După 9 luni, procese şi opoziţia lui Liviu Rusu, care numai nu i-a înfiat pe respectivii. Aşa că, din păcate, nu e bine domnule fost chestor. Al Camerei Deputaţilor”, a scris Daniel Suciu pe Facebook.

Într-o conferinţă de presă, preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a ţinut ”să corecteze anumite afirmaţii făcute de distinşi lideri judeţeni, mai înalţi sau mai puţin înalţi, pline de înţelepciune, pentru că ăştia sunt mici şi înţelepţi” făcute de deputatul Daniel Suciu, vicepreşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud, la care s-a referit fără să-i pomenească numele.

6 comentarii

  • Uite vezi de aceea peste 20 de ani nimeni nu va mai avea ocazia sa spuna despre dumneata dle Suciu … ”colegul meu”?…din cauza atitudinii tale care o ai total nepotrivit, din pacate cu 20 de ani prea devreme. se zice ca cizmarul mai mereu nu are cizme, brutaru ramane fara paine in casa, pedagogul gafeaza exact cu cine nu trebuie,cu copii lui…si nu in ultimul rand consilierul altuia nu stie din pacate sa se consilieze pe el insusi. Nu stiu daca mi-ati citit vreodata comentariile, mai ales ca majoritatea contineau cam acelasi mesaj….nu stiu daca voi mai comenta vreodata vreun articol despre dvs, si stiti de ce? … pentru opina publica si societatea bistriteana, pareati un tanar cu reale perspective politice, insa … chiar nu vreti sa va mai dati nici o sansa iar noi atunci de ce sa va mai dam. In politica niciodata nu o sa poti detrona sau da la o parte un adversar politic de la alta formatiune politica… mai ales care are o cariera formată, consacrata cu 20 de inainte. Daca nu veti intelege ca nu asa ajungi om politic de valoare, ci prin ceea ce faceti va castigati electoratul… nu-mi ramane nici macar sa va felicit pentru putinul care l-ati facut pana acum.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS