Zece tipuri de mezeluri şi preparate din carne au fost pregătite de organizatorii Festivalului „Toamna bucatelor de la Jupânu” pentru concursul de sâmbătă. Concurenţii, legaţi la ochi, au fost invitaţi să guste din fiecare şi să spună ce au mâncat. Cel ami priceput s-a dovedit a fi Nicu Moldovan, primul concurent, care a recunoscut şapte din zece preparate.
Pe locul al doilea s-au situat, la egalitate, Tiberiu Deac şi Fernando Moldovan, care au recunoscut câte cinci preparate. Prezentatoarea show-ului, Crina Moldovan Boncea, a recurs la o probă suplimentară pentru departajarea lor: cea a dansului. În ritmurile muzicii ţigăneşti, aleasă chiar de ei, concurenţii au dansat spre bucuria publicului care i-a aplaudat furtunos. Cele mai multe aplauze le-a adunat Fernando, ceea ce i-a adus premiul al doilea, Tiberiu mulţumindu-se cu locul trei.
Duminică, în ultima zi a Toamnei bucatelor de la Jupânu, premiul concursului de la ora 16.00 va fi un purceluş de lapte. Între timp, în Piaţa Decebal, vă puteţi bucura de mici, carne prăjită la proţap, plăcinte, bere, vin, must şi alte bunătăţi.
Aşa cum însuşi Jupânu a spus de pe scenă, sub această marcă, puteţi găsi zeci de sortimente de cârnaţi, salamuri şi alte bunătăţi, iar dacă sunteţi cunoscători avizaţi, vă alegeţi, iată, şi cu premii.
Ce sa mai zici. ??doar la noi mai vezi asa cava. Oare un concurs de mancat repede nu au in program??? Ha….ha…haaaaa..ha !