Actualitate

Dosarul huliganilor de la Big se plimbă de la Judecătorie la Tribunal

Doi dintre cei trei tineri arestați în urma tentativei de tâlhărie de la Big și de pe Bulevardul Independenței contestă pentru a doua oară măsura arestării preventive, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Denis Matei Vlăduț (17 ani) și Sebastian-Alin Harosa (17 ani), care au făcut parte din banda celor patru atacatori ai studenților și elevului din Bistrița, contestă pentru a doua oară măsura arestării preventive, luată sâmbătă de o instanță a Judecătoriei Bistrița.

Atunci, judecătorul a admis propunerea de arestare preventivă formulată de procuror ca fiind ”întemeiată” și, în consecință, i-a trimis din nou după gratii pe cei doi arestați preventiv în cazul tentativei de tâlhărie de la Big și Bd. Independenței, după ce fuseseră eliberați, cel mai probabil din cauza aunui viciu de procedură, în cursul zilei de vineri de Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Acum, după ce au formulat pentru a doua oară contestația, dosarul se va plimba din nou între Judecătorie și Tribunal.

Împotriva celui de-al patrulea membru al grupului, Alin-Claudiu Lucachi (16 ani) din Bistrița, acuzat de procurori de trei fapte de tentativă la tâlhărie calificată, instanța nu a luat deocamdată nicio măsură, el fiind minor.

Singurul arestat care nu a făcut nicio contestație este Sorin-Samir Lucachi (21 de ani) din Viișoara, acuzat de trei fapte de tentativă la tâlhărie calificată în cazul celor doi studenți și elevului, dar și de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Etichete

8 comentarii

 • Nici aceste patinări nu ne vor face să ieșim la vot??… Doar votul e singurul care are puterea de a le schimba, 🇪🇺 nu se va complica să ne soluționeze nouă țara.
  Așa de simplu e totul.

  14
  7
  • ,@Rareș

   Fi corect cu tine însăși ca să poți fi corect și cu ceilalți.

   5
   3
  • @Vic

   Doresc să fiu pe aceași undă cu lumea și nu unul care să pară că le știe pe toate și până la urmă nu știe nimic…. meseria mea e alta și nu am nici în cot nici în mîneca cu meseria Justiției studiile mele sunt 8 clase și nici cu multe alte meserii, îmi domin doar a mea proprie…am incercat să fiu cât mai sincer și la altura valorile mele…. mă refer la vot fiindcă acela schimbă totul, vin alții cu alte pregătiri alte viziunii și adie alte aere, e o schimbare din profunzime o reclădire nouă!!! Iar restul sunt doar scuze
   Întreaga țară șchiopătează și își târește greutatea după ea.
   Funcționează peste tot așa nu trebuie să mă duc la studii superioare ca să le învăț.

   2
   1
  • Ciudat cum multe tari din ue o duc mai bine, ne dau si noua miliarde de euro sa ne schimbam si noi tot prosti si saraci, au ceva cu noi sigur…

   16
   2
 • Este foarte legal ceea ce se întâmplă.
  Se respectă legea.
  Dacă vrem să nu se mai întâmple așa suprimăm prin lege orice drept la contestație și ”cum se zice prima dată așa rămâne”.
  Abia a doua arestare este legal dispusă, iar împotriva ei se poate face (o altă) contestație.
  Așa că dosarul ”se plimbă” legal.

 • Judecatorul in mod cert trebuie sa judece strict dupa ce este in dosarul cauzei. Daca cei care au instrumentat dosarul au fost atat de neglijenti incat au scapat un viciu de procedura, vina este a acestora. Vrem sa stim ce masuri se iau fata de acestia din urma care isi fac treaba cu superficialitate sau doar asa sa fie facuta.In ce masura un viciu de procedura care conduce la alte cheltuieli de judecata pe care le platim noi, sunt sau nu imputate celor care nu isi fac treaba cum trebuie. Ca atunci cand trebuie sa acuze ei pe cineva…sa le impute ceva…oho…sunt specialisti. Vrem doar sa stim !!!!! ca le platim salarii imense si pensii pe masura!!! din banii nostri a celor care ni se da in cap pe strada!!!!

  9
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS