Actualitate Recomandări

Firma din Sg. Băi își aprovizionează zilnic magazinul din Piața Decebal. Decizie legată de prețuri (FOTO)

În această perioadă în care au crescut multe dintre prețurile la alimente, firma din Sângeorz-Băi care deține în Piața Decebal din Bistrița un magazin de carne proaspătă și specialități din carne a decis să vină în sprijinul oamenilor practicând un ados comercial foarte mic.

”Să fim oameni cu toții, și la necaz, și la vremuri bune”, a spus Octavian Timoce, managerul SC Fildeș-Onyx SRL Sângeorz-Băi.

”Am decis ca, în această perioadă de criză, să nu mărim prețurile, ba chiar să le scădem. O să avem un adaos mai mic numai cât să ne putem plăti taxele. Deși la unele abatoare unele produse s-au scumpit, noi am decis ca pierderea să fie suportată de noi, din venitul nostru și nu am scumpit nimic. Vrem, în felul acesta, să venim în sprijinul cetățenilor ca ei să poată lua o marfă bună, proaspătă și autohtonă. Se fac multe speculații în vremea aceasta. Mulți stau la pândă și măresc prețurile. Noi nu vrem să facem așa ceva. Vrem să venim în ajutorul clienților și să practicăm un adaos cât mai mic, să le ajungă și la pensionari pensia, să fim oameni cu toții și la necaz, și la vremuri bune”, a spus Octavian Timoce.

Încă de la înființare, firma din Sângeorz-Băi a lucrat doar cu marfă autohtonă: ”Chiar dacă uneori marfa de la noi are prețul peste cea din import, noi am rămas la produsele noastre. E important să știi ce mănânci ca să nu fii bolnav pe urmă. Mai ales acum, în această perioadă de criză, sunt transporturi blocate, e carne oprită, confiscată, nu știm de unde vine, de câte ori a fost înghețată sau dezghețată. Nu vrem să cumpărăm așa ceva. Vrem să stăm pe piață și să folosim carne proaspătă de la noi din țară”.

În prezent, în magazinul din Piața Decebal din Bistrița se găsesc toate produsele cu care bistrițenii s-au obișnuit deja, cârnați picanți tradiționali, cârnați clasici, slănină, carne de porc, oase, caltaboși, jumări, ceafă afumată, fleică, mici, diverse sortimente de salam.

”Marfă este, oamenii nu trebuie să își facă griji. Ce se termină azi aducem mâine. Mâncarea nu trebuie să lipsească. În toate magazinele noastre, angajații poartă mănuși, măști, respectăm tot ce ne cere legislația. Dezinfectăm ustensilele cu care lucrăm, ușile, tot ce se atinge cu mâna. Încercăm să fim la standardul cerut de autorități”, a spus Timoce.

Programul este zilnic de la 8.00 la 19.00, iar înainte de Paște se va găsi și carne de miel din fermele de lângă Bistrița.

7 comentarii

  • Felicitări, deși pare greu de crezut, dar nu văd de ce lucrurile ar sta altfel. Asta este o mostră de omenie, cei mai amărâți dintre noi se bucură și sunt direcții beneficiari ai acestei măsuri. Sincere felicitări, distinse domn!

  • Felicitari, d-le Timoce. Imi fac aprovizionarea cu produsele din Sangeorz-Bai. Bune si gustoase.
    In sfarsit, mancam romaneste.

  • cel mai bun salam (pintea) dar si carnat parca este de casa, pacat ca are numai un magazin in bistrita, produse din carne foarte bune care sunt peste jupanu si caraiman cu mult.

  • Omu / Firma sigur nu avea și nici nu are nevoie să își facă reclamă. Dar a făcut un gest uman, gest des întâlnit în momentele actuale și în „vest”. Respect. E un gest uman în momentele în care multi rămân cu bani putini din cauza șomajului, vânzări reduse sa alte cauze. Ar fi frumos că domnul să aibă și un mic sprijin financiar din partea statului. Să vedem acuma ce fac cei de la finanțe…îl controlează la sânge și-i ii mai dau și o amendă sau îl sprijină. Omul la rândul său plătește angajați…. utilități….furnizori.

  • Da ,produsele sunt bune dar de ce nu aveți eticheta la podusele de singeorz ,etichete am vazut numai pt ferma zootehnica de eu nu stiu de care marfa cumpar
    Cer cirnati de singeorz si primesc de baia mare ca asa scrie pe etichetă

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.