Lanţul de restaurante asiatice Noodle Pack, care vrea să ajungă la 50 de unităţi în 2020, va deschide o locaţie şi în Bistriţa Retail Park de lângă Selgros. Compania caută deja lucrători în bucătărie cărora le oferă salarii între 300 şi 400 de euro lunar.
Conform anunţului postat pe site-uri de recrutare, se caută angajaţi care ştiu lucra în echipă, atenţi la detalii , care nu prezintă trăsături negative de caracter, au minimum studii medii, experiența în domeniul alimentar nefiind necesară.
Lucrătorul comercial are următoarele responsabilități principale: operează în bucătăria restaurantelor în toate etapele de preparare, pregătește materia primă prin operațiuni de decojire, spălare și tăiere, cântărește fiecare porție și se asigură că preparatele prezintă calitățile specifice impuse de rețete, verifică stocurile și se asigură că punctul de lucru este aprovizionat, se îngrijește de spațiul de muncă, întreținându-l în condiții optime de curățenie, asigură cele mai bune servicii față de clienți, încasează sumele de bani aferente comenzilor efectuate.
Salariul este între 300 şi 400 de euro, la care se adaugă bonusuri asigurate lunar, tichete de masă, transport gratuit, posibilitatea de avansare în funcție.
Lanțul de restaurante Noodle Pack e bazat exclusiv pe rețete de noodle din grâu sau orez. Sloganul este Choose Smart. Fie că este vorba de rețetele speciale de Noodle de grâu sau orez, cu o largă varietate de alegeri cum ar fi vită, creveți, pui Shanghai, Crispy sau Somon, combinațiile de ingrediente dau posibilitatea clientului să experimenteze în total peste 30 de rețete diferite cu şase sosuri speciale.
Cine dracu mai lucră în ziua de azi pe 1300 de lei. Ăștia cred că suntem în 1999. Și apoi se plâng peste tot că nu vor oamenii să lucreze.
Angajam si prin transfer asistente greviste de la spital….
Tupeu maxim: vor angajați fără trăsături negative de caracter, atenți la detalii, muncă în echipă și minim studii medii pătiți cu 300-400 euro !!!! JUR CĂ NU O SĂ INTRU ÎN BOMBA AIA UNDE SUNT EXPLOATAȚI BIEȚII OAMENI !
si program de ala fain, pana la ora 23, n-ai o sambata, n-ai o duminica libera, nu te poti bucura de craciun, de pasti, de 1 mai, rusalii etc. Si toate astea pentru 1300 lei, poate ajungi peste 2-3 ani la 1800…
Io am aflat ca me mândruță,
Nu ști face răstăuță…
No di-amu i-a hi de-amar
C-oi mânca la Nudăl bar!
Niste jegosi acesti mari investitori .
Nu ofera nici macar salariul minim pe economie . Super !
BA sa crepe toate lanturile de magazine care au venit la noi in Rromania sa exploateze bietii oameni.Si toti investitori care cred ca acesta tara este un fel de China.Sa ardeti in gheena lui Lucifer.
=))))))))))))))))))))))))))))))))))
Omule bun, ne place sau nu ne place, așa funcționează cam toate restaurantele și lanțurile de pus ceva pe masă rapid și ieftin, oriunde în lumea asta… cu angajați cât mai puțini și plătiți la nivelul minim. Dacă există cerere de așa ceva n-ai cum să te opui, că nimeni din cei ce au venit cu acestă ofertă la Bistrița nu va sta cu mitraliera în spatele cuiva să intre, să comande, să ingurgiteze și să plătească mâncare de acest fel și din acest loc. Poate e o fiță și asta, e mai nu știu cum să te alimentezi cu răstăuță asiatice și e bine văzut să fi văzut făcând asta, habar n-am. Dacă mușterii or fi, or fi și angajați, va funcționa hardughia, dacă nu – nu! Om trece peste drum ș-om păpa aripioare de pui colhosnic de la americani… ori din traistă, pe o bancă, într-un loc umbros.