Actualitate

Legumele sunt sănătoase şi bune pentru dietă. Cum să le păstrăm calităţile

A venit vremea să umplem cămările cu bunătăţi, dar acest lucru presupune mult efort şi multe cheltuieli care, nu întotdeauna, sunt încununate de succes. Reţetele de conserve, fie că le ştim de la mamele noastre, fie de la alţii, nu sunt toate ca la carte, iar rezultatul poate fi dezastruos. Există însă soluţii mult mai simple: congelarea legumelor proaspete.

Pentru că, din păcate, nu putem beneficia și iarna de aceste bunătăți recurgem la fructe si legume congelate. Iar la noi în congelator e mereu vară. Aşa cum bine se ştie, ele pot fi păstrate în condiţii optime în congelator până la un an de zile.

Şi nu e singurul motiv pentru care merită să avem un astfel de aparat. Din ce în ce mai bine dimensionat, îşi găseşte uşor locul în casa noastră. Apoi, putem păstra în el alimentele proaspete, la temperatura potrivită. Rafturile sunt ajustabile şi fiecare are cutie pentru legume şi fructe, aşa încât putem folosi într-un mod convenabil spaţiul necesar păstrării alimentelor.

Cu o combină frigorifică din clasa energetică A+ nu trebuie să ne facem nicio grijă privind factura la electricitate, ba chiar vom face economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Aşa că toamna aceasta nu vom mai pune conserve pentru iarnă, ci vom avea la îndemână o soluţie mult mai simplă şi mai sănătoasă.

(Advertorial)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.