Actualitate

Luminițele de Crăciun, aprinse în Piața Petru Rareș din Bistrița

În Piața Petru Rareș din Bistrița, în fața Palatului Administrativ, au fost aprinse sâmbătă seară luminițele de Crăciun în cadrul unui eveniment devenit tradițional, organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud începând din anul 2014.

În așteptarea momentului în care zona din fața Palatului Administrativ s-a umplut de lumină și culoare, cei mici s-au distrat alături de Gașca Zurli.

Miile de beculețe, din cupola susținută de bradul stilizat, din diferitele instalații luminoase, ornamente și decorațiuni de sezon, vor străluci în Piața Petru Rareș până după Anul Nou.

”Feerie, bucurie, o mulțime de zâmbete în jurul celei mai apreciate trupe de copii din țară, Gașca Zurli, la aprinderea luminițelor în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Un moment devenit tradiție, care deschide perioada celei mai frumoase sărbători, Crăciunul! Să rămâneți așa voioși și frumoși!”, a menționat președintele CJ Radu Moldovan.

Evenimentul de aprindere a iluminatului festiv în centrul istoric, pe principalele artere, în piațete și în cartiere, precum și deschiderea Târgului de Crăciun, va fi organizat de Primăria Bistrița joi 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, de la ora 18.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu. Invitați în spectacol vor fi magicianul Robert Tudor, tânăra interpretă Kamelia Melnic (11 ani) și Trupa de teatru ”Alexandru Misiuga” cu animații pentru copii.

2 comentarii

  • Politica de partid a ajuns si la gradinita. Se intorc iar soimii patriei??? La incheierea sezonului va adunati iar pentru stingerea beculetelor???

    9
    7
  • Frumos evenimentul pentru copii!
    Pacat ca a fost plin de comercianti ambulanti care probabil nu aveau autorizatii!
    Politia, jandarmeria si politia locala erau prezente, dar nici una dintre autoritati nu a fost deranjata de prezenta si insistenta „comerciantilor”!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS