Social

Primarii din Sângeorz-Băi, Maieru și Rodna, umăr lângă umăr pentru o vale a Someșului curată

Primarii de pe Valea Someșului Mare și-au dat mâna ca să transforme zona într-una care să atragă turiștii ca un magnet, iar primul pas în acest sens este curățarea ei de gunoaie.

Primarul din Sângeorz-Băi – Traian Ogâgău, din Maieru – Vasile Borș și din Rodna – Valentin Grapini sunt ”mai hotărâți ca niciodată” să pună umăr lângă umăr ca să redea zonei frumusețea de sub gunoaiele aruncate de necivilizați.

”Împreună pentru Valea Someșului curată! Sângeorzenii, măierenii, rodnenii și șănțenii, mai hotărâți ca niciodată pentru dezvoltarea unor idei de interes comun, însă curățenia este primul pas spre civilizație dragii noștri! Vă mulțumim tuturor pentru implicare! Cu Dumnezeu înainte!”, a scris primarul orașului-stațiune Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2807909846142735&id=1542046616062404
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2807188299548223&id=1542046616062404

9 comentarii

 • Bravo, domnilor actori, pentru tot ceea ce faceți! Trebuie să tragem însă și concluzia: Dacă pe Someș s-a adunat gunoiul care s-a adunat, înseamnă că până acuma județul nostru n-a avut nici primari, nici prefecți, nici gardă de mediu, nici poliție, nici președinte de consiliu județean. Funcțiile înșirate aici fiind onorifice, toți funcționarii lucrează doar formal și pe gratis iar oamenii trăiesc pe Someș laolaltă și în devălmășie, ca în comuna primitivă.

 • pe bune, vorbiți de turism cand adminstratia lui ogadau are procese cu hebe, hotelu ce este reper si acolo vin turiștii, cazarea fiind bună.. nu e vorba de turism, ci numai teatru..apropo să le spuneți că tocmai acei necivilizați io votat

 • Cu tot respectul, dar cred că e mai mult spectacol ieftin decât acțiune.Că voi trei v-ați întîlnit pe Cormaia la una mică,e treaba voastră, chiar dacă e în timpul programului, totuși în fișa postului, pt care luați peste 10 000 lei/lună, scrie că aveți obligația să faceți totul pt bunăstarea locuitorilor, inclusiv păstrarea curățeniei . Mai lăsați pozele și treceți la treaba pt care ați depus un jurământ, luați muuuuulți bani și aveți muuuuuulte avantaje și privilegii nemeritate.
  PĂREREA MEA!

 • Stimati concetateni,
  Observ cu mare regret comentariile dv negative si sincer nu prea inteleg de ce? Nu o sa argumentez necesitatea initiativei lor nici simplicatea dar in acelasi timp importanta cruciala a ei dar o sa subliniez rolul extraordinar pe care acesti oameni si l-au asumat. Au decis sa renunte la tot ce ii desparte si sa isi asume o initiativa nu prea populara ptr care culmea sunt blamati tocmai de comunitatea direct interesata – ma rog de unii dintre ei. Comentariile dv din păcate scot multe in evidenta: judecata dv eronata, caracterul subred, lipsa unor calitati socio-comportamentale minimale, lipsa de respect fata de ceilalti dar si față de dv înșivă. Internetul e mare si din pacate va suporta si pe dv.
  Eu as dori sa salut acest demers atat de necesar pe minunata vale a Somesului si sa le transmit celor care s-au implicat ca in comunitate exista si persoane care ii sprijina si chiar ii admira ptr eforturile pe care le fac. Le doresc sa aiba incredere in ei si sa continue munca si sa fie cu multa răbdare fata cei care nu pricep. #RESPECT #Sangeorzenii au PRIMAR.

  • albiile alea trebuiau excavate, terasate, taluzate, la fiecare localiatate kilometri sa fie plase de tampon pentru plastice, așa trebuia să se facă dacă tot vorbim de lucruri concrete, da aveți primar, și cum sunt oamenii așa sunt și primarii………….

   DAR NU AVEȚI TURIȘTI CU AȘA ATITUDINE

   acolo unde copacii atarna crengile langa someș este vina primariilor si A.Romane că nu le-o dat de lucru prin notificări

 • Ai trecut prin școală ca gâsca prin apă Tinule… și nici în cei șapte ani de acasă nu ai învățat bunele maniere.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS