(FOTO) Cofetăria Cristina a pregătit și anul acesta cele mai delicioase prăjituri cu care îi veți uimi pe invitații voștri la nuntă. Fie că vorbim de torturi spectaculoase, fie de prăjituri care ți se topesc în gură, toate sunt pregătire cu ingrediente de cea mai bună calitate de cofetari pricepuți.
”Noi putem realiza tot ce-și doresc mirii. La prăjituri, există variante de platouri cu prăjituri pe mese, minispecialități, cu fructe, candy bar, cu minideserturi.
Ca și variante de tort, avem Pavlova, renumita rețetă de Pavlova, o bezea cu cremă de vanilie, decorată cu fructe, torturile pentru nași sunt realizate anul acesta cu decor de ciocolată și fructe, torturi natur.
La candy bar avem câteva minispecialități: bombonelele fondante, ciocolată de casă, cake pops, iar ca și variantă de a aranja candy-barul anul acesta avem două leagăne.
La torturi variantele sunt foarte multe, de la torturi natur, la torturi decorate în renumita pastă de zahăr cu flori făcute de către decoratoarele noastre, iar aranjamentele pot fi făcute pe diverse suporturi.
În acest an am ales auriul, culoarea mea preferată”, a spus Cristina Istrate, managerul Cofetăriei Cristina.
De asemenea, cofetarii au făcut sculpturi interesante în fructe care vor da și mai multă frumusețe meselor festive pe care le organizați.
Cei care vor să guste prăjiturile îi mai găsesc pe reprezentanții Cofetăriei Cristina și astăzi la Hotel Metropolis, la târgul de nunți, iar cine va încheia un contract pentru nuntă în perioada evenimentului va avea un discount de 10% din valoarea contractului.
Adaugă comentariu