A șasea seară de concerte pe pietonalul Liviu Rebreanu, în cadrul Târgului Mare al Bistriței, a adus pe scenă două dintre capetele de afiș ale sărbătorii orașului.
Mai întâi a dat recital duo-ul Deepcentral, Călin Todoruț și George Călin, trupă cunoscută pentru piese ca ”Sus până la cer”, ”Dragostea învinge”, ”Russian Girl”, ”Gura ta”, ”Unde ești” sau ”Dependent”.
În fața bistrițenilor a venit apoi una dintre cele mai îndrăgite interprete ale momentului, aflată permanent în topuri, Andra, care ieri a împlinit 31 de ani. ”Avem amintiri frumoase de la Bistrița, acum mai adăugăm una”, a spus ea.
O mare de oameni a putut asculta melodii cunoscute precum ”Dragostea rămâne”, ”Inevitabil va fi bine”, ”Numai la doi”, ”Falava”, ”Așa e dragostea”, ”Avioane de hârtie”, ”Niciodată să nu spui niciodată”, ”Iubirea schimbă tot”, ”La refren”.
Radu Moldovan, șeful CJ, instituție parteneră cu municipalitatea în organizarea Târgului Mare al Bistriței, a scris pe Facebook: ”A 6-a zi din Târgul Mare al Bistriței cu o atmosferă de zile mari! Ce ziceți, decizia de a o invita pe Andra a fost una inspirată? Priviți!”.
La rândul său, viceprimarul Cristian Niculae a menționat: ”Alături de foarte mulți bistrițeni, am trăit momente frumoase, de mare bucurie, la concertul susținut de Andra pe scena de pe pietonalul orașului nostru. Bistrița se schimbă, Bistrița se bucură, Bistrița crește și devine și prin manifestările organizate aici oraș european. Haideți să ne bucurăm în zilele care urmează ,împreună, de evenimentele speciale care sunt pregătite pentru noi!”.
În deschidere au evoluat interpreți și trupe locale: Diana Porca, DiZi, Lyon, Ex Animus, concurenții de la „Aș dori să fiu o stea”.
Vineri 25 august, în centrul istoric vor concerta Randi (ora 20.00) și Horia Brenciu (ora 21.00).
Click pentru mai multe fotografii!
Un album foto puteți vedea și aici.
Se cade să-i urez şi eu Andrei „La mulţi ani, multă fericire şi succese”, să-i încânte în continuare pe fanii (adoratorii) ei, înainte de a le aminti celor în drept, care s-au ocupat de organizarea Târgului, că pe vremea „burgului” (cetăţii), târgurile se desfăşurau în trei zile, două pentru derularea tranzacţiilor comerciale şi ultima, a treia, dedicată distracţiei. Nu de alta le-am amintit acest lucru, am mai arătat într-un comentariu anterior, când se mai trece şi la muncă, deoarece numai din distracţie nu se poate trăi, doar „munca” asigură prosperitatea, creează valoare şi plusvaloare. N-am speranţa că va ajunge sub ochii lor această apreciere a activităţilor organizate, dar eu încerc şi sun din „trâmbiţă”, poate cei în drept vor auzi sunetul ei, dar şi însemnătatea acestuia !!!!