Actualitate

Social-democrații au oferit flori în centrul Bistriței

De Ziua Femeii, președintele Consiliului Județean și al PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, deputații PSD Bogdan Ivan și Daniel Suciu, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, și tinerii social-democrați au oferit flori doamnelor și domnișoarelor, în zona centrală a orașului.

”Fiecare dintre noi avem o mamă, bunică, soție, soră, fiică sau prietenă care ne fac viața mai bună. De 8 Martie, alături de colegii mei Bogdan Ivan, Daniel Suciu, Gabriel Lazany și tinerii social-democrați, am oferit doamnelor și domnișoarelor o floare, în semn de apreciere pentru că prin simpla lor prezență dau sens și culoare acestei lumi. La mulți ani, tuturor femeilor din viața noastră!”, a postat Radu Moldovan.

Fiecare zi, la fel ca ziua de 8 Martie, este despre dumneavoastră. Mame, soții, fiice, surori, prietene și colege, sunteți zâmbetul nostru din fiecare zi. Iar în semn de prețuire pentru dvs., am dăruit câte o floare doamnelor și domnișoarelor din municipiul Bistrița. Dragile noastre, mulțumim pentru că sunteți și faceți lumea frumoasă!” – Bogdan Ivan.

”Cu mare drag și cu respect pentru cele fără de care lumea nu are nici sens și nici farmec, o mică floare de recunoștință!” – Daniel Suciu.

2 comentarii

 • Politicieni de doi bani, îmbrăcați in blugi , în loc să muncească ceva eficient, ies la făcut poze și imagine publică. Doar atâta pot ! Respect femeilor care au merite în viața zilnică!

  10
  1
 • Forme fără fond.
  Joc de glezne, zis bărbunc.
  S-au deșteptat adormiții care credeau că astea-s gesturi cavalerești și atunci când vin de la politicieni.
  Aiurea.
  Poți prosti o vreme pe toată lumea, dar nu poți prosti tot timpul pe toată lumea.

  Sărut-mâna, doamnelor !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS