Actualitate

Încă o amendă drastică pentru abandonarea deșeurilor în natură

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au descoperit în cadrul acțiunilor de monitorizare a zonelor predispuse abandonului de deșeuri o cantitate semnificativă de deșeuri abandonate pe raza localității Cireșoaia, în zona Hoszu Mezo. Conform protocolului încheiat cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, s-a solicitat identificarea persoanei responsabile și sancționarea acesteia.

”Nepăsarea și nesimțirea se plătesc scump. Primăvara a început foarte rău pentru K.I.I. din localitatea Coldău, aceasta fiind sancționată cu amendă pentru abandonarea deșeurilor pe raza localității Cireșoaia.

Din păcate încă avem cetățeni care demonstrează o totală lipsă de respect față de comunitatea în care trăim, față de natură și față de sănătatea noastră, alegând să arunce deșeuri în natură în loc să solicite ridicarea acestora de la poarta casei.

Vă reamintim că în acest moment, operatorul de salubritate Supercom ridică conform calendarului de colectare, deșeurile menajere și reciclabile de la porta casei pentru toți locuitorii din zonele de case, precum și deșeurile voluminoase sau vegetale pe bază de comandă.

Nu putem tolera asemenea nepăsare, ignoranță și lipsă de bun simț și vom sancționa toate persoanele prinse și identificate, care abandonează deșeuri în natură!”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

11 comentarii

 • Așa trebuie făcut cu mocicoșii și nesimțiții! Amenzi, amenzi și iar amenzi, până înțeleg să nu-și mai bată joc de natură. Cu vorba bună… ajungem cu gunoaiele până în gât.

  20
  1
  • masura pecuniara e ultima care intereseaza aceasta ramura a populatiei.
   Prima data ar trebui luate altfel de masuri. Constientizare si informare.
   Dar la noi se incepe cu de-andosul. Amenda!!!! Pe care oricum nu o plateste.

   8
   14
 • Aseara la stirile PRO tv. tanti ESCA a prezentat raul SOMES din BN cu toata maretia sa plina de gunoaie, poze trimise de fostul primar TRAIAN OGAGAU un om caruia-i pasa de apa si de starea mediului.
  Nu demult prietenul meu CRISTIAN TETCU fost activist de clasa impreuna cu mine am pus la dispozitia a trei Prefecti care s-au perindat prin BN imagini cu o aplicatie unde erau monitorizate peste 5.000 depozite ilegale de gunoaie din judet, aplicatie muncita si creata de TETCU dar si de mine in unele situatii.
  Baietii le-au vazut, s-au mirat, ne-au felicitat si totul a ramas la fel.
  Concluzia. Nepasare generala, suntem invinsi de gunoaie si de mocicosi.
  Totusi se cuvine sa aduc multumiri si felicitari echipei de contol de la ADI-deseuri si directorului CRISTIAN MARIUS NICULAE cu care colaborez excelent in problemele de mediu gasite de mine in special pe raul SIEU unde imi fac veacul la randul meu.
  Romania Gradina Maicii Domnului unde foarte multi cetateni sunt nepasatori ,inactivi ba chiar critica si jignesc pe cei implicati.

  15
  42
  • Bălane lasă pe altu să vorbească de ecologie că matale nu te pricepi deloc.

   33
   5
  • Autointitulați ăștia ” Ecologiștii ” se pricep la toate ha ha. Unul după o fastă experiență dubioasă de crâșmar culmea a ajuns director de Parc Industrial al Primărie Bistrița , bine Parc Industrial gol . Pe lângă că este director a rămas și Consilier Local . Oare când se va autoseziza ANI că cam este un conflict de interese în toată afacerea asta ?!

   31
   3
  • Cu toate tâmpenile făcute de cei din primărie și cu largu concurs al ” civicilor ” și ” ecologiștilor ” Bistrița a ajuns în Top-ul Știrilor PRO-TV
   cu pasaje imbecile, sanie pe șine, piste de biciclete pe străzi înguste pe care nu poate urca nimeni, PUZ-uri în Păduri și lista de imbecilități este foarte mare ! La noi sa răsturnat căruța nu la Caracal 🤣
   https://www.tiktok.com/@ancacormos33/video/7196310993834740998?_t=8ZrlHSRAX3e&_r=1

   24
   3
 • Tampenile facute de civici si ecologisti au rezolvat urmatoarele.
  1.A fost salvata padurea Codrisor vreo 10 ha din ea pe unde trebuia sa treaca centura NEOCOLITOARE.
  2.A fost lansat proiectul padurea CODRISOR ,padure parc pentru toti ca o prelungire a parcului mare.
  3. A fost salvat parcul Mihai Eminescu de la distrugerea totala unde trebuia sapata o groapa costisitoare pentru o parcare subterana.
  3.Nu s-a mai executat trecerea peste o hidoasa pasarela de fier peste b-dul Independentei colt si Iosif Vulcan.
  3. S-a decolmatat LACUL MHC dupa aprige dezbateri timp de ani de zile.
  4.S-a adus in premiera in Bistrita un TOMOGRAF ARBORICOL care indica cu precizie starea de sanatate a copacilor.
  5. S-a pornit in premiera CADASTRUL VERDE al orasului.
  6.S-a repopulat cu peste de doiua ori raul Bistrita cu AJVPS si cu cheta publica organizata de Marius Balan.
  7.S-a intermediat un parteneriat Primarie -Biserica ROMANO-CATOLICA ca sa va faca voua guralivilor 120 locuri noi de parcare.
  8. S-au strans 29 semnaturi cu stampile de la institutii de baza a orasului si a fost inmanata o PETITIE pentru salvarea fostei Biblioteci jud. de pe garii dar si inscrierea, clasarea celor trei cladiri a fostului Spital jud. de pe Independentei.
  9. S-a salvat prin interventii si discutii aprinse de la taiere o gramada de arbori din Parcul Dendrologic de la colegiul LIVIU REBREANU.
  10. Urmeaza discutii serioase cu amenajarea Pietei Centrale dar si a proiectului LACUL MHC.
  Si toate astea le-a facut un pensionar activist toxic si babalac asa cum imi spun mie unii carcotasi fara curajul de a se semna.
  Toate astea sunt pentru oras fara sa primesc nimic la schimb, si nici nu am cerut asa ceva.
  O zi Buna !

  6
  25
  • Pentru Bălănel și tâmpenile lui pe puncte :
   1. Centura votată la Referedum de Bistrițeni nu distrugea Pădurea Codrișor fiindcă trecea pe la marginea ei etc….
   2. PUZ vostru însă întradevăr distruge Pădurea Codrișor fiindcă trece exat prin mijlocul Păduri Codrișor iar la asta ca distrugerea să fie completă se adaugă PUZ Tabără fix în poienița din mijlocul Păduri Codrișor.
   3. 1. Parcarea supraetajată din Eminescu este stric necesară fiindcă tâmpiți vor distruge toate locurile de parcare din Zona Centrală a Bistriței.
   3.2. Erau mai utile niște pasarele ca lumea decât niște inutilități costisitoare de pasaje subterane penibile.
   3.3. Bani aruncați Lacul se va colmata din nou.
   4. Tomograful va fi folosit ca motiv să se taie alți arbori.
   5. Depinde cine face Cadastru Verde dacă îl fac niște pensionari fără viziune despre necesitățile vitale ale Bistriței actuale atunci ne-am dus…….
   6. Atâta vrem cât toți câcați și detergenți din Zăvoaie, Budac, Valea Ghinzi, Cocoș se scurg în râu ați aruncat alți bani degeaba . Ați repopulat ca proști și a doua oară că din prima nu vați putut că repopulați degeaba asta fiindcă sunteți cosegvenți in prostie.
   7. Este o parcare total insuficientă pentru necesitatea locurilor de parcare din Zona Centrală și ati făcut acesta ca fentă pentru a încerca oprirea construcției Parcări etajate supraterană Eminescu.
   8. O inițiativă bună poate cam târzie tinând cont că procesul este pe rol la Cluj.
   9. Nu cunosc, nu mă exprim.
   10. Vreți să nenorociți și Piața Centrală și MHC.
   10. Punct adăugat de mine Pasajele Tâmpite Decebal și Gării Tărpiului, Demolarea Stadionului și câte și mai câte alte tâmpeni.
   Scuzați greșelile ortografice însă a reușit să mă enerveze peste măsură acest personaj sinistru care . cu tămpenile lui tot orașu.

   18
   5
 • Terminati cu laudele, cred ca e in fisa postului ce faceti, deci… Mai putine poze, msi multa munca. Eu nu ma pozez toata ziua la locul de munca. Inteleg, intram in campanie, mai speram, dar hai sa lasam o amenda pe luna!

  10
 • Activitate si comunicat de presa pe facebook la alibi , sa nu uitam ca exista .
  Oare de gunoaile din Bistrita (pungi, peturi, doze de bere/ suc ) imprastiate peste tot prin oras , pe cine trebuie sa amendeze cei de la ADI?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS