Actualitate

Tineri care consumau droguri, prinși de jandarmi

Jandarmii au intervenit în zona străzii Andrei Mureșanu din Bistrița, unde doi tineri au fost surprinși în apropierea unui magazin în timp ce consumau substanțe interzise.

”Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit în urma unui apel la 112, prin care se anunța faptul că doi tineri consumă substanțe susceptibile de a fi interzise și manifestă un comportament suspect chiar în apropierea unui magazin de pe strada Andrei Mureșanu, din municipiul Bistrița. Jandarmii s-au deplasat imediat la locul solicitării, unde au trecut la identificarea persoanelor în cauză. Cei doi tineri au 24, respectiv 19 ani, iar în urma executării controlului corporal preventiv asupra acestora au fost găsite mai multe hârtii împachetate în care se afla o substanță vegetală de culoare verde-gălbui.

Pe numele acestora au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept (Legea nr. 143/2000, art. 4, alin. 1). Persoanele, documentele și substanța găsită asupra acestora au fost predate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: IJJ BN

Etichete

2 comentarii

  • Oare ,aceste „‘intamplari adevarate”‘ nu pot fi prevenite? Toata lumea vorbeste despre preventie….Aceasta incepe in familie, se continua in crese,gradinite,scoli si trebuie desavarsita de „‘onor”‘….autoritatile locale! Unde se rupe „‘lantul „”compromisurilor ? Ar trebui pana nu e prea tarziu ,o dezbatere serioasa si descoperite fisurile existente ,punctandu -se si responsabilitati asumate !!Cu respect,MNPop

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS