Actualitate

Controale ale Jandarmeriei pe Valea Someşului

Jandarmii au organizat o acţiune independentă specifică privind prevenirea tăierilor şi transportului ilegal de material lemnos.

Acţiunea s-a desfăşurat pe Valea Someşului, pe raza localităţilor Rebrişoara, Maieru, Feldru, Sîngeorz-Băi, Rodna, Şanţ şi Valea Mare.

Jandarmii bistriţeni au depistat mai multe persoane care au fost surprinse în timp ce transportau material lemnos cu 6 atelaje hipo, respectiv cu remorca unui tractor, fără a respecta prevederile legale în vigoare.

Astfel, au fost aplicate 7 sancţiuni, din care o amendă în valoare de 800 de lei şi şase avertismente scrise, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Năsăud, jandarmi montani din Rodna, din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa şi Compartimentul Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale.

Astfel de acţiuni privind depistarea delictelor silvice vor continua pe toată perioada sezonului rece pentru a descuraja faptele de natură contravenţională şi penală în domeniu.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.