Cultură

Săniuţa fuge, nimeni n-o ajunge!

Jocurile distractive, priveliştea, aerul curat şi zăpada i-au făcut pe mulţi să iasă şi duminică din casă şi să facă mişcare pe pârtia improvizată din Wonderland, pentru a se bucura până la capăt de week-end-ul alb, la Serbările Zăpezii.

Săniile, schiurile, snowboard-urile au fost la putere, iar împătimiţii sporturilor de iarnă au luat iar dealul în piept pentru o porţie de adrenalină la coborâre.

Copii, părinţi şi bunici au savurat partea frumoasă a iernii şi în ultima zi de serbări, unii dintre ei participând la tot felul de concursuri şi întreceri răsplătite de organizatori cu premii. Atmosfera a fost condimentată cu aromă de vin fiert, miros de grătare şi muzică antrenantă.

Municipalitatea a organizat pentru prima oară acest eveniment pe Dealul Cocoşului, pentru a-i obişnui pe oameni cu viitoarea destinaţie turistică a oraşului: complexul sportiv şi de agrement Wonderland. Manifestarea a adunat în acest an câteva mii de oameni în cele două zile de serbări.

Dacă totul se desfăşoară conform planului, ediţia din 2013 a Serbărilor Zăpezii îi va aştepta pe bistriţeni cu o pârtie nou-nouţă, în valoare de peste 21 de milioane de lei, care va străluci în lumina reflectoarelor, iar telescaunul va transporta într-o oră în cel mai înalt punct peste 2.000 de amatori ai sporturilor albe.

Click aici pentru mai multe imagini din ultima zi a Serbărilor Zăpezii!

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.