Actualitate Recomandări

Primii vestitori ai primăverii, la Târgul ”Produs în Bistrița-Năsăud”

Dacă e sâmbătă, e gustul bucatelor tradiționale de la piața locală “Produs în Bistrița-Năsăud”. Bunătățile făcute după rețete și metode învățate de la bunică – pâine, cornulețe și cozonaci, brânzeturi, păstrăv afumat în cetină de brad, icre și zacusca de păstrăv afumat, uleiuri presate la rece, siropuri, gemuri, conserve de legume, produse apicole etc. – vă așteaptă, ca de obicei, în Piața Centrală (lângă Biserica Evanghelică) între 9:00 și 14:00.

Deliciul celor care preferă “Produs în Bistrița-Năsăud” va fi și mai mare sâmbătă 3 februarie, pentru că, produselor alimentare sănătoase și rafinate li se alătură, mici opere de artă meșteșugărească realizate de Maria Pop din Sîngeorz-Băi: zgărdane și brățări din mărgele, cu motive populare și inedite mărțișoare de inspirație tradițională, lucrate manual – primii vestitori ai primăverii.

Cu “Produs în Bistrița-Năsăud” alegeți să fiți inediți, să mâncați sănătos și gustos și să susțineți economia locală, informează Asociația ”Produs în Bistrița-Năsăud”.

Foto: arhivă

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS