Politică

Gândeaţi că a dispărut Marian Proorocu? Nici vorbă! E pus pe alianţe UNPR-PDL

UNPR Bistriţa-Năsăud îl are drept preşedinte, dacă aţi uitat cumva, pe Marian Proorocu. Ce-i drept nu l-a mai văzut nimeni de la înfiinţarea filialei, dar acest lucru nu înseamnă că a dispărut.

Marţi, Marian Proorocu s-a întors la Bistriţa în calitate de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi a discutat cu responsabilii de la Apele Române, Aquabis şi Agenţia de Protecţie a Mediului Bistriţa-Năsăud despre nămol. Cu această ocazie, l-am întrebat şi noi când va anunţa UNPR Bistriţa-Năsăud candidaţii şi cum va proceda la alegerile locale.

„În principiu, mergem singuri, dar nu este exclusă nicio alianţă. E posibil să ne aliem cu PDL, dar încă nu am discutat acest subiect. Cu altcineva nu prea mai văd cu cine”, a declarat Proorocu.

El a spus că, deocamdată UNPR Bistriţa-Năsăud nu poate anunţa niciun candidat nici la Primăria Bistriţa, nici la şefia CJ.

„E prea devreme să vă dau un răspuns la această întrebare. Vom avea o întâlnire cu domnul Oltean şi vom lămuri aceste lucruri. Ar fi mai bine să susţinem candidaţii cel mai bine plasaţi. Avem şi o persoană cu care negociem să candideze la Primăria Bistriţa, dar nu pot să vă dezvălui acum numele ei”, a spus Proorocu.

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.