Actualitate

Gloria învinge la Slobozia și urcă un loc în Liga Florilor

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a învins în deplasare formația AHCM Slobozia, în etapa a 7-a a ligii naționale de handbal feminin, și a urcat un loc în clasament, de pe 10 pe 9, întrerupând seria neagră de înfrângeri.

Gazdele au condus la pauză cu 15-14. Gloria a revenit în repriza secundă și s-a impus cu 26-24. Aici desfășurarea partidei în format live text.

Au adus victoria: Valentina Ardean Elisei – 7 goluri, Mariana Costa – 6, Natallia Vasileuskaya – 4, Dziyana Ilyina – 3, Szilvia Szabo – 2, Diana Șamanț – 2, Daniela Todor – 2. În poartă, Darly Zoqbi de Paula a avut 7/21 intervenții reușite (33%), iar Ana Maria Inculeț – 1/10 (10%).

Sâmbătă 19 octombrie, de la ora 12.00, Gloria va juca acasă cu CSM Slatina (locul 12), într-o partidă în devans contând pentru etapa a 10-a, având în vedere că în noiembrie echipa bistrițeană va fi angrenată în turul 3 al Cupei EHF.

Apoi, Gloria întâlnește tot pe teren propriu campioana SCM Râmnicu Vâlcea, în etapa a 8-a (sâmbătă 26 octombrie, ora 11.00, în direct la TVR HD).

Aici clasamentul Ligii Florilor.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS