Social

Stelian Dolha, la Dumitrița: Lista nemulțumirilor e lungă. O administrație eficientă caută soluții

”În Dumitrița, locuitorii cu care m-am întâlnit alături de Petronel Vasile Nica, primarul pe care îl propune PNL, s-au plâns de lipsa unui dispensar decent, de necazurile nerezolvate cu canalizarea, de problema apei în două dintre sate, iar lista nemulțumirilor e lungă”, spune candidatul Alianței PNL USR PLUS la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

El a detaliat: ”Dispensarul în care consultă un medic, o dată sau de două ori pe săptămână, în condiții precare, împarte aceeași clădire cu poliția, iar soluția de provizorat dăinuie de la înființarea comunei, acum 18 ani. Problemele cu canalizarea dar și cu apa în două dintre sate sunt o sursă de nemulțumire permanentă în Dumitrița.

Oamenii chiar au crezut atunci când li s-a spus acum patru ani chiar de la vârful Consiliului Județean că problema lor se va rezolva până în 2020. Au crezut că ceea ce citesc în pliantele roșii primite în poartă se va și înfăptui. Acum aceleasi pliante înșiruie alte cifre despre marile realizări, cifre care însă nu prea le-au atins viețile celor din comuna Dumitrița.

O administrație eficientă caută soluții, o administrație dedicată oamenilor găsește cea mai bună cale de a servi interesul public pentru binele concetățenilor și nicidecum pentru interese personale sau de grup”.

https://www.facebook.com/StelianDolha/posts/2780511025384319

1 comentariu

  • Domnule Cornel mi-a placut comentariul dumneavoastra.
    Totusi, cred ca domnul Dolha si-a dat seama ca este depasit de situatie si a plecat. Judetul trece printr-o perioada complicata si cred ca poate fi si mai complicata in lunile viitoare. Este nevoie de oameni capabili care sa ne scoata din aceasta situatie. Din pacate nu vad o persoana capabila la acest moment, indiferent de partidul politic.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS