Actualitate

O mașină a Primăriei Runcu Salvei, condusă de primar, a fost lovită de un tren personal

O mașină a Primăriei Runcu Salvei, condusă de primarul Anchidim Pavelea (PDL), a fost lovită, în cursul zilei de duminică, pe raza comunei Nimigea, de un tren personal care circula pe relația Vatra Dornei – Bistrița

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Bistrița-Năsăud, dat luni publicității, accidentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Mititei spre DN 17D, mașina defectându-se chiar în timp ce se afla peste calea ferată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Bistrița-Năsăud, Antonela Gorgan, Anchidim Pavelea de 47 ani din Runcu Salvei conducea un autoturism care, din cauza unor defecțiuni, s-a oprit pe platforma pasajului de trecere peste calea ferată, fiind colizionat de trenul personal 4205, care circula pe relația Vatra Dornei – Bistrița.

Contactat în legătură cu acest subiect, Onișor Filip, secretarul Primăriei Runcu Salvei, a declarat că primarul nu a pățit nimic.

„Domnul primar Pavelea conducea una din mașinile noastre de la Primăria Runcu Salvei, o Nubira. Am înțeles că s-a defectat ceva și că a fost lovită de tren. Dânsul nu a pățit nimic, dar mașina are defecțiuni grave. Nu știu dacă era în interes de serviciu, nu am discutat cu dânsul”, a declarat el.

Potrivit IJP Bistrița-Năsăud, pagubele materiale înregistrate la autoturism din cauza accidentului sunt de 5.000 lei la autoturism, în timp ce la locomotivă de încă 10.000 lei. De altfel, din cauza accidentului, trenul a avut o întârziere de 17 minute.

Primarul comunei Runcu Salvei nu a putut fi contactat pentru a comenta situația creată.

fot: arhiva

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.