Actualitate

Amos, Messi şi Tisa, câinii de pază ai oamenilor politici (FOTO)

Preşedintele CJ Radu Moldovan, vicepreşedintele CJ Dorin Popescu şi preşedintele PSD Bistriţa, consilierul municipal Alexandru Bria, s-au numărat printre cei care şi-au înscris patrupedele la concursul canin de la Lac. Moldovan şi Bria au câini de vânătoare, Amos respectiv Tisa, în timp ce Popescu, mare fan FC Barcelona, l-a adus pe Messi, câine de pază.

1 expo caini 2 expo caini 3 expo caini 4 expo caini

Câinele preşedintelui Consiliului Judeţean şi al PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, se numeşte Amos, este din rasa Brac German şi are un an, fiind prima sa apariţie la o astfel de expoziţie.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Bistriţa, consilierul local Alexandru Bria, deţine o femelă (Tisa) din aceeaşi rasă, Brac German, în vârstă de doi ani.

Vicepreşedintele CJ şi al PNL Bistriţa-Năsăud, Dorin Popescu, a venit la expoziţie cu un câine de 2 ani şi 10 luni din rasa Dobermann care poartă un nume celebru: Messi. De-a lungul timpului, Popescu a mai avut câini de pază din aceeaşi rasă şi cu nume la fel de sonore: Beckham, Ronaldinho, Lance Armstrong, Michael Jordan. Câinele Messi este la a treia participare la concursul anual de frumuseţe şi aptitudini de la Bistriţa.

Pe pagina noastră de Facebook puteţi vedea mai multe fotografii!

5 expo caini 6 expo caini 7 expo caini 8 expo caini

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.