Actualitate

Bărbatul care și-a ucis soția în casă, externat din spital și reținut

Bărbatul de 34 de ani bănuit că în 2 decembrie și-a ucis soția cu un an mai mică, într-o casă de pe strada Axente Sever din Bistrița, a fost externat în 6 decembrie din Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde a ajuns în ziua respectivă cu plăgi în zona abdominală și cervicală și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

El a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar în urma audierii procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de joi 7 decembrie să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud în vederea arestării preventive, a precizat IPJ BN.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de omor sub forma violenței în familie.

În 2 decembrie, Poliția Municipiului Bistrița a fost sesizată că o femeie a fost găsită în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din oraș, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani. Bănuit de comiterea faptei este soțul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistrița. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și aveau doi copii, o fetiță și un băiat.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.