Actualitate

Femeie accidentată mortal la Teaca. Doi răniți într-un accident la Ilva Mare

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a intervenit marți dimineață în localitatea Teaca, pe DN 15A, unde o femeie care se deplasa în calitate de pieton a fost lovită de o mașină.

Echipajul medical a găsit femeia în vârstă de 69 de ani în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, victima a fost declarată decedată la locul accidentului, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”O femeie de 41 de ani, din Mocod, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița – Târgu Mureș, a surprins și accidentat un pieton, o femeie de 69 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii. Din nefericire, în urma accidentului, femeia de 69 de ani din Teaca a decedat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă. Pentru aproximativ 30 de minute, în zonă s-a circulat alternativ, pe câte un sens”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tot marți dimineață, pompierii militari au intervenit la un accident rutier pe un drum comunal din localitatea Ilva Mare (foto).

În urma accidentului, două persoane politraumatizate, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare, a precizat ISU BN.

”Un bărbat de 68 de ani din Ilva Mare, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal în pantă, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani din Năsăud. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, a menționat IPJ BN.

Foto: ISU BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.