Cultură

Frumusețea care reprezintă județul, în finala concursului ”Filon de România”

Maria-Sanda Tomșa, absolventă a Colegiului Național “Andrei Mureșanu” din Bistrița, are toate șansele să participe la competiții internaționale de frumusețe fiind calificată în finala concursului Filon de România” 2024.

”Filon de România” este un concurs național de frumusețe, rampă de lansare pentru competiții precum Miss Supranațional, Miss Intercontinental, The Miss Globe, Top Model of the World, Miss Aura Internațional sau Miss Tourism World/Global.

”Mi-am încercat norocul la castingul județean. Apoi a urmat finala județeană în care am concurat cu candidatele selectate la casting. În această etapă am avut de realizat un videoclip de prezentare a unor obiective turistice din județul nostru și a tradițiilor și obiceiurilor locale. În urma acestui videoclip am trecut în semifinala națională. Pentru a trece în prima fază a finalei naționalei am avut de realizat un videoclip asemănător, dar de data aceasta în limba engleză, în care să pun mai mult accent pe prezentarea portului național”, a precizat Maria-Sanda Tomșa.

Rezultatele primei faze a semifinalei vor fi anunțate după o reanalizare a videoclipurilor de către juriului național al concursului până în data de 6 august.

Dintre concurentele care au ajuns în această primă fază, vor fi selectate între 18 și 24 care vor participa la ceremonia live de anunțare a top 15 și a premiilor de reprezentare internațională. Această ceremonie va avea loc în 5 septembrie.

”Transmit mulțumiri susținătorilor mei de până acum pentru care sunt foarte recunoscătoare și fără de care nu aș fi reușit să ajung atât de departe în acest concurs!”, a mai spus ea.

Vă puteți arăta susținerea printr-un like la cele două videoclipuri postate pe platformă YouTube:

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.