Politică

Președinte de organizație PNL: Să dea Dumnezeu să câștige Radu Moldovan cu 90%. Asta merită PNL

Noul Birou Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud, inventat peste noapte cu scopul de a se întruni luni, la Năsăud, ca să-l voteze pe locul 1 la Camera Deputaților pe deputatul Robert Sighiartău, este format din persoane care nici măcar nu știu unde este sediul partidului și nici nu cunosc numele celor din conducere, afirmă Ioan Rus, președintele PNL Târlișua.

Într-o nouă transmisiune live pe Facebook de duminică seara, președintele PNL Târlișua, Ioan Rus, a luat la puricat lista celor 41 de membri în Biroul Politic Județean lărgit al PNL Bistrița-Năsăud din care au fost excluși președinții de organizații și au fost numiți oameni care nu știu unde este sediul PNL și cine sunt vicepreședinții.

”Vă citesc lista că poate sunteți printre cei care mă urmăriți și liberali care îmi puteți spune de când activează unii în PNL sau câte voturi au adunat pentru Consiliul Județean sau dacă sunt membri de partid. Eu vă garantez că în acest BPJ făcut de Robert Sighiartău și trimis la Ciucă sunt persoane care habar nu au unde e sediul PNL la Bistrița”, a spus Ioan Rus.

Iată ce a spus punctual despre:

  • Florin Moldovan: ”Consilier județean. Ești șmecher pe la București, spune-mi în ultimii doi ani de zile care sunt comunele în care ai mers în calitate de consilier județean să vezi dacă li-i foame sau sete”.
  • Cristian Mureșan, consilier județean: ”Sunt implicat în politica asta județeană și nu-l cunosc”.
  • Dorina Nat: ”O doamnă care a fost șefă de birou la Robert Sighiartău, fostă consilieră la domnul Stelian Dolha când era prefect”.
  • Anchidim Pavelea: ”Fost primar care a pierdut alegerile, nici măcar nu scrie”
  • Marius Bodiu: ”O venit cu o săptămână înainte de alegeri în PNL, l-ai uns candidat și l-ai trimis acasă. Nu a câștigat, dar face parte din BPJ”.
  • Vasile Marc: ”În primul rând nu e compatibil pentru că nașul Cristi Nicula, pe marele liberal Vasile Marc, l-a numit director la școală acum în timpul PSD și se uită 24 din 24 de ore la știrile PSD, mândru că a ajuns director de școală trecând pe la toate partidele. Face parte din BPJ, deși nu are voie că e director de școală”.
  • Petru Pavel: ”Aceeași treabă ca și la Rebrișoara. A venit cu 2-3 zile înainte să candideze la Chiuza și acum e în BPJ. Te întreb public: știții cine e prim-vicepreședinte și vicepreședinți al PNL? Habar nu ai, nu îi cunoști”.
  • Beniamin Bachiș: ”Un copil fain, mi-i drag, dar a venit cu o săptămână înainte în partid, pus de Robert că sunt prieteni”
  • Leontin Cira: ”Candidat Coșbuc, dar, de fapt, președintele organizației e altul”.
  • Rodica Strugari: ”Consilier județean. Nu o cunosc”.
  • Florin Rogozan: ”Consilier județean. Nu îl cunosc”
  • Bogdan Logigan: ”Nu are niciun nume. Habar nu am”
  • Samuel Coman: ”Prietenul meu, marele profesor, filosof. Cu titularizări, doctorate, care vrea cu orice preț să mă schimbe pe mine din președinte la Târlișua. Îți transmit, Samuele, că nu te pot face profesor. Dacă dăm noi amândoi Titularizarea, eu garantez că eu iau 6, tu iei 4. Ai primit posturile cum le-ai primit, te-au trimis de colo-colo, ca și cum aș trimite-o io pe mama la vecina. Eu îți dau 10.000 de lei în seara asta dacă tu îmi cauți un candidat de președinte care să vină să îmi ia locul că nu mai am timp și nu vreau să mai cheltui bani (pentru PNL -n.r.) și eu ăluia îi dau 1000 de lei salariu să aibă de mers la voi, la ședințe. Cheltui mai puțin dacă îi dau ăluia 1000 de lei. Eu chiar te ajut. De 5 ani caut și nu vrea nimeni să intre în mizeria asta. Nimeni pentru că numai sunați (și aveți pretenții de la cei din teritoriu – n.a.). Știi care e diferența între mine și tine, profesorașule? Tu lună de lună încasezi bani de la CJ. Eu am încasat un an și ceva de la Consiliul Local și pe toți i-am donat. Pentru asta îmi permit să vă fac jigodii politice și oportuniști care vreți să puneți mâna pe ciolan. Pentru asta îmi permit să vă spun public că sunteți niște tâlhari politici. Nu am niciun compromis cu voi. Nu am venit la oala voastră, nu ați venit la oala mea”.
  • Marius Chețan: ”Consilier județean, nu îl cunosc”.
  • Dan Aurelia: ”Am schimbat câteva vorbe, e profesoară, dar nu știu de când e în partid”.
  • Olimpiu Daniel Cotruș: ”Dacă ești jurnalist adevărat, Cotruș Olimpiu Daniel, te rog să scrii despre toate astea în presa pe care o ai. Dar nu ești. Cred că ești unul care cară geanta la ceva ziariști, că nu te cunosc, nu te-am văzut”.
  • Octavian Ganea: ”Îl cunoașteți? L-ați văzut pe undeva la acțiuni de caritate, de dat, de luat? Nu! Dar îi foarte bun prieten cu Robert Sighiartău”.
  • Mihai Scridonesi: ”Omului ăstuia chiar nu am nimic să îi reproșez. Are în subordine foarte mulți oameni. La Maieru a candidat și a obținut multe voturi”.
  • Elena Pop: ”Consilier județean. Nu o cunosc. Am înțeles că e venită în partid cu 2-3 zile înainte”
  • Gheorghe Bolbos: ”Nu știu cine-i, dar uite că e aici”.
  • Gheorghe Bachiș: ”Fermier, dacă l-aș vedea, poate l-aș cunoaște, dar nu știu cine-i”.

”Când Jean Pădureanu voia să vândă un meci, schimba antrenorul și fotbaliștii, băga din Liga a II-a și a III-a. Pierdea meciul și îi trimitea înapoi. Așa și aici. Conform statului PNL, ei nu puteau renunța la avocatul Cristian Cârlig, la doamna Viorica Calo, la Florin Urîte, la Ioan Zăgrean, secretar general, statutar nu au cum fiindcă, de drept, sunt membri în acel BPJ. Vine Ciuculeț și spune: schimbă echipa, antrenorul, dai gol luni la ora 18.00 și se revine la vechiul BPJ. (…) Dacă Robert Sighiatrău venea și își cerea iertare că nu s-a putut ocupa de noi 4 ani – că oricum mințea – vreau să mai candidez o dată și mă duc cu totul că familia mi-i în București … Nu! A văzut că nu îi ține. Acum vrea să-l elimine pe Ioan Turc. Mai are o variantă: să fie primul pe listă el la Camera Deputaților și Ioan Turc primul la Senat unde nu e sigur că iese. Ne vom trezi cu Robert Sighiartău deputat. Unii membri de partid mi-au cerut să șterg live-uri și să zic că am fost beat. Eu nu am fost beat de 27 de ani. Îmi asum tot ce spun și să dea Dumnezeu să câștige Radu Moldovan cu 90%, că asta merită PNL, asta vrea Ciuculeț ăsta. Eu, sub nicio formă nu îl voi vota. În primul tur îl votez pe Ludovic Orban și în al doilea mai vedem”, a spus Ioan Rus.

El a mai spus că PNL nu e al niciunei persoane și a reamintit că orice membru în Biroul Politic Județean trebuie votat, ceea ce nu este cazul celor 41: ”Orice BPJ se votează, tâlharilor! Cum îmi impui tu mie, Ciucă, așa ai învățat în Armată? L-ai pușcat pe care ai vrut? Ți-ai creat filmul tău. Chiar dacă ți-a spus Iohannis, care pleacă peste două luni, trebuia să fii demn în fruntea țării”.

Etichete

8 comentarii

  • Din păcate am crezut toți în Robert Sigartau dar . în loc sa crească filiala Bistrița o dezbina( bănuiesc ca să învățat să facă dezbinare ca la penticostali)

    49
    5
  • Apoi daca și la liberali se întâmplă lucrurile astea este vai și amar de noi,înseamnă că Ciuca daca ajunge președinte pt un grup de preteni ne vinde țara,apoi copilul ăsta lui Sighiartău ce merite are să meargă iarăși la parlament la domni,pentru noi nu a făcut nimic și din ce scrie pa ziar nici în partidul lui nu a făcut nimic.
    Nu mai are PNL și alți oameni care să meargă la domni sa ne reprezinte?
    Oricum nu-i mai votom că ei as tot cu PSD,o șansă trebuie data la domnuca asta frumoasa Lasconi,macar ăștia as de dreapta !
    No numa zic!

    32
    8
  • Exagerări sunt peste tot, acum se promovează omul de la Târlișua, și el lacunar rău pe studii sau CV. Peste câteva zile o va da la întors și va spune că Ciucă e de votat. Nu mai există liberali în PNL, doar oportuniști mediocrii care umblă să prindă ceva din ciolan. Găștile se bat între ele ca disperații, Robică e amfitrionul tuturor. El se bate și cu rudele lui prin instanțe, e clar ce integritate morală are omul. Drepta nu a știut să guverneze niciodată, de aia jubilează PSD-ul și face istorie în BN. Singurul partid de dreapta din Români a rămas AUR, dar „suveranismul” din Constituție( art. 1 și 2) nu e agreat deloc la Bruxelles.

    11
    19
  • Vreti sa scapati de Sighiartau? Gasiti-i o functie de directoras sau consilier pe la o firma de stat, din asta platita cu zeci de mii de euro pe luna, si nu va mai deranjeaza. Faceti-l bugetar de lux si pe urma va puteti face listele la Parlament asa cum vreti.

    23
    3
  • Manevrantul de persoane Sighiartău, pe surse se vrea el pe primul loc la Deputați și pe …… Ioan Oltean(Broscoiu) pe primul loc la Senat. Doar că:
    Broscoiu nu vine cu mâna goală.
    Vine la pachet cu PeSeDistul autentic Negrea(imobiliarul) răsPeNeLit în PeNeList smerit.
    Rău a ajuns PNL!
    Grație lui Iohannis, Rareș Bogdan, Ciucă & Co.

    28
    3
  • Până una alta, PNL-ul a guvernat neîntrerupt din anul 2019, sub diferite alianțe. Acum cu PSD. Poate faceți un bilanț economic, al miliardelor de euro datorii, a nulităților promovate la nivel central și local. Un studiu de caz ar fi Boloș, falnicul ministru de Finanțe. Credeți că datoriile (bănești sau de altă natură) nu trebuie plătite?

    13
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.