Condiţiile de participare sunt următoarele:
– deţinerea unui ceaun cu o capacitate de minim 20 de litri;
– asigurarea, din resurse proprii, a ingredientelor necesare pregătirii gulaşului, mai puţin carnea şi cartofii care vor fi asigurate de către municipalitate;
– distribuirea gratuită, la finalul competiţiei, a 30 de porţii pentru cei prezenţi.
Municipalitatea va asigura montarea pavilioanelor şi va pune la dispoziţia participanţilor, gratuit, lemnele de foc şi două ingrediente de bază: carnea şi cartofii.
Concursul este deschis atât persoanelor fizice cât şi agenţilor economici, iar termenul limită de înscriere este data de 20 mai, informează Primăria Bistriţa.
Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa Serviciului Educaţie, Turism – persoană de contact: Mihaela Curteanu, tel. 0756.122.015.
La ediţia de anul trecut a competiţiei culinare au participat 21 de echipe din România şi Ungaria.
Foto: arhivă 2012
Bine ca nu am scapat de unguri nici aici !
locuiesti in padurea unde se tine concursul?
Locuiesc unde vreau in tara mea !