Pâine și îngețată artizanale, păstrăv afumat, icre și zacuscă cu păstrăv a la Chef Nina Rus, triplă medaliată cu aur la Concursul Bestcookfest Kemalpasa 2018, brânzeturi tradiționale, uleiuri presate la rece, paste artizanale, miere bio, zeci de dulcețuri și siropuri naturale.
Le găsiţi şi sâmbătă, 28 aprilie, la Piața locală Produs în Bistrița-Năsăud din Piața Centrală (lângă Biserica Evenghelică), între orele 9:00 – 14:00
Vă puteţi aproviziona de aici pentru minivacanţa de 1 Mai.
Sa nu li se aplece de la atita zacusca de păstrăv.
Aceleasi ,,bunatati,, in fiecare an.?!?!?!
Tie ti s-a aplecat…?? Ca ai lipsit o vreme din „decor”…chiar ti-am simtit lipsa…:)
De la anul printre bunatatile de la BISERICA EVANGHELICA se vor gasi si alte bunatati, adica betoane, dale si borduri. No pofta buna pt. consilierii care au votat o asemenea reteta.