Cârnaţi vienezi umpluţi cu brânză, picanţi şi nepicanţi, cârnaţi bavarezi albi cu bere, ciolan nemţesc, scăriţă la cuptor marinată în barbeque şi o noutate absolută, ”aripioare” de purceluş, mai precis ciolanul din spate, cea mai gustoasă parte, toate la grătar, le puteţi găsi la standul La Piadineria din Complexul Heidenfeld de la Viişoara pe toată durata Târgului Mare al Bistriţei.
„Toate sunt nişte produse mai extravanate, dacă pot să spun aşa, dar preţurile sunt foarte bune”, a declarat Lucian Alexandru Iuoraş, managerul La Piadineria, care le pregăteşte el însuşi clienţilor mâncarea la grătar ca să fie sigur că sunt de cea mai bună calitate.
Vă reamintim că Lucian Alexandru Iuoraş deţine o piadinerie în Piaţa Mihai Eminescu. Chiar el pregăteşte delicioasele piadine italiene, însă face după o reţetă proprie lipiile subţiri care se îndoaie la jumătate și se umplu cu carne, legume şi sosuri după preferinţele fiecăruia. Întreaga poveste aţi putut-o citi AICI.
Mare atenție! prețurile sunt de restaurant