Actualitate

Ce meniuri se vor servi la nunţile de cinci stele de la Hotel Metropolis (FOTO)

Mousse de creveţi, tartină cu pastă de icre şi creveţi back tiger, duo gorgonzola cu seminţe pe pat de castravete, frigărui de roşii cherry şi mozzarella cu busuioc, duet de vită cu curcan în crustă de migdale sau tartină de ouă de prepeliţă umplute sunt doar câteva din felurile de mâncare pe care le veţi găsi în farfurii dacă veţi participa anul acesta la o nuntă organizată la Hotel Metropolis.

La fel ca şi în anii trecuţi, persoanele care au rezervat saloanele hotelului pentru a-şi celebra nunta au fost invitate la o degustare în care li s-au prezentat mai multe produse pe care le pot combina pentru a alcătui un meniu pentru evenimentul pe care vor să îl organizeze.

„În fiecare an, Hotel Metropolis încearcă să vină cu ceva nou. Împreună cu toţi colegii din echipă ne-am gândit ce putem face pentru a face faţă concurenţei de pe piaţă. Bucătarii noştri au venit cu câteva idei noi inclusiv de la cursuri de pregătire recente unde au învăţat reţete inedite. Numai produse reci avem peste o sută în ofertă, dar, la această prezentare, am adus 23 de produse la gustări reci, patru produse la gustări principale şi cinci la felul principal. Ceea ce se vede aici este rezultatul unui lucru de echipă: bucătărie, ospătari, management, conducere. Anul acesta am pus accent pe peşte, brânzeturi, legume şi preparate din carne. Am încercat să le combinăm în aşa fel încât să poată fi făcut orice fel de meniu îşi doreşte clientul. Am adus produse noi: mousse de creveţi, promovat şi la Relevionul 2017, mai avem tartine cu pastă de icre şi creveţi black tiger. La brânzeturi, am adus un duo gorgonzola cu seminţe pe pat de castravete. Coloristic, olfactiv sunt foarte prezentabile, la fel şi la gust. Pe o farfurie de gustare rece la o nuntă sunt în jur de 9-10 produse”, a spus Atilla Szabo, manager Food & Beverage la Hotel Metropolis Bistriţa. 

Potrivit managerului F&B, niciun meniu de nuntă nu seamănă cu celălalt. „Restaurantul Hotelului Metropolis are o echipă de profesionişti. Avem persoanal stabil, inclusiv colaboratorii noştri. Suntem în al şaptelea sezon de nunţi, iar colaboratorii noştri sunt aceiaşi. Chiar şi aşa, meniurile de nuntă sunt diferite de la un eveniment la altul”, a mai adăugat Atilla Szabo.

Anul acesta, în aproape toate week-endurile, saloanele Hotelului Metropolis sunt rezervate: „Mai sunt câteva locuri libere, nu multe. Mai nou se fac nunţi şi vineri. Sunt nunţi mari, mici, de rit ortodox, penticostal, romano-catolic, reformat. Indiferent de nuntă, noi alegem meniul pe care îl vrea clientul. Am avut nunţi la care am avut şase tipuri de meniuri, inclusiv vegetarian. Suntem foarte flexibili”.

Diana Cârja de la acelaşi departament Food & Beverage ne-a spus la rândul ei că persoanele care aleg să-şi celebreze nunta într-un local de cinci stele o fac inclusiv pentru serviciile de foarte bună calitate care le sunt oferite. „Noi ne dăm silinţa să depăşim standardele, iar oamenii să fie mulţumiţi şi să vină şi la alte evenimente. Produsele pe care noi le servim sunt de cea mai bună calitate. Noi am început să folosim seminţele, fiindcă sunt în trend, carne slabă, brânzeturi. Avem şi o gamă largă de coctailuri. Preţurile încep de la 215 lei/meniu – ceea ce conţine mâncare, pachetul de băuturi inclusiv alcoolice, cafea, sucuri. Clienţii rămân uimiţi că preţul nu e aşa de mare precum s-ar crede că este”, a spus Diana Cârja.

 

2 comentarii

  • Ce bunătăți la bolșevici hoți din Mintiu , iar noi alegătorii PSD înghițim in gol , bine ca V-am ales , ne-ați mai prostit încă o data sa speram ca ie ultima pentru totdeauna , ne ajunge dupa 70 de ani de Ciocoime si baronii PSD .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.