(FOTO) Tyrol Bistro & Cafe este cel mai nou local din centrul istoric al Bistriţei în care găsiţi mâncăruri tradiţionale din Austria, vinuri româneşti, multe sortimente de bere, băuturi fine, cafea, sucuri şi o atmosferă plăcută în care să vă petreceţi timpul alături de prieteni fie în incinta amenajată cu gust, fie afară, pe terasă.
Localul cu specific austriac îi aparţine lui Florin Pop, un inginer de 29 de ani, specializat în frigotehnică. După ce a lucrat în Austria şi Elveţia, s-a gândit că e timpul să se întoarcă acasă şi, întrucât familia lui deţinea spaţiul din Piaţa Centrală, colţ cu George Coşbuc şi strada Nicolae Titulescu, s-a gândit să îl amenajeze şi să deschidă un Bistro &Cafe &Lounge după modelul celor din Austria.
„Eu nu sunt din domeniul HoReCa, sunt inginer de frigotehnică. Am lucrat în Austria şi Elveţia, dar am decis să vin acasă şi să nu mai dăm acest spaţiu în chirie, să-mi fac propria mea afacere în domeniul HoReCa. Eu sunt ferm convins că va merge bine. Îmi dau tot interesul. Am încercat să amenajez cât mai bine acest loc, să-mi placă mie în primul rând şi să le placă şi bistriţenilor. Asta e ceea ce am vrut să fac, multă calitate şi cu o servire foarte bună. Eu chiar mi-am găsit personal foarte amabil, foarte bun”, a spus Florin Pop pentru Timponline.
El a folosit mobilier de cea mai bună calitate, atât în interior, cât şi pe terasă. Spaţiul interior l-a decorat cu mult gust, a montat plasme în toate încăperile în aşa fel încât clienţii să poată vedea din orice unghi meciuri, spre exemplu, dar şi alte competiţii sportive, iar pe terasă de asemenea a instalat un televizor cu ecran mare.
„E un local în stil austriac în care servim mâncăruri tradiţionale din Austria, dar şi vinuri româneşti. E un mix între un restaurant şi un Bistro & Cafe& Lounge unde vrem ca lumea să se simtă bine, să stea pe terasă, să se uite la meciuri, de fotbal, de tenis, nu are importanţă, să profite de calitatea premium la un preţ foarte bun, spunem noi. Fiind proprietarul acestui spaţiu, nu plătesc nimănui chirie, îmi permit să ofer produse premium la preţuri avantajoase. Clienţii găsesc aici şniţel vienez, pulpe vieneze, aripioare vieneze, salate, burgeri, pizza, diverse alte preparate delicioase. În rest, avem paste, pizza, burgeri, tot ce am văzut bun în Austria am adus aici. Avem inclusiv ştrudel cu mere şi dulceaţă făcută chiar de noi. Mai avem şi Capuccino vienez, numeroase coctailuri”, a spus Florin Pop.
Încă de la deschidere, foarte mulţi clienţi au trecut pragul localului, printre aceştia numărându-se mulţi turişti străini inclusiv din Elveţia şi Republica Dominicană, iar din România în special din Iaşi şi Bucureşti.
Programul este de luni până vineri de la 9.00 la 24.00, iar sâmbăta şi duminica de la 15.00 până la 23.00. Tyrol Bistro & Cafe are 70 de locuri în interior şi alte 20 pe terasă şi poate fi închiriat pentru mese comune, aniversări, majorate, evenimente de familie.
(P)
Comentarii recente