Elevii Liceului Tehnologic de Servicii Bistriţa au organizat, vineri, un spectacol de colinde şi un târg culinar de Crăciun. La fel ca şi în anii trecuţi, ei au ales să scoată la vânzare steluţe, tortul în formă de om de zăpadă, sarmalele şi prăjiturile, iar banii adunaţi din vânzarea produselor să-i doneze.
Elevii claselor de gastronomie de la Liceul Tehnologic de Servicii Bistriţa au demonstrat, şi de data aceasta, că sunt chefi în devenire. Ei au pregătit o expoziţie culinară cu vânzare.
„Elevii claselor de gastronomie dovedesc tot mai mult faptul că sunt foarte pricepuţi în ceea ce fac. Ne bucurăm că şi anul acesta au pregătit multe preparate pentru expoziţia culinară. Produsele sunt cu vânzare, iar banii adunaţi îi vom dona unei şcoli speciale”, a spus directoarea şcolii, Codruţa Drăgan.
Înainte să guste ce au pregătit colegii lor de la clasele de gastronomie, elevii Liceului Tehnologic de servicii Bistriţa au asistat la un concert de colinde şi obiceiuri de iarnă.
Adaugă comentariu