Bunătățile alimentare marca “Produs în Bistrița-Năsăud”, făcute după rețete și procedee tradiționale – cornulețe, cozonaci și pâine, siropuri, conserve de legume, brânzeturi, uleiuri presate la rece, produse apicole etc. – vor face din nou deliciul celor care aleg să consume produse sănătoase și gustoase.
După campania de promovare “Aleg sănătos, aleg Produs în Bistrița-Năsăud!”, desfășurată sâmbăta trecută de studentele Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Cluj-Napoca – Nicoleta Ogâgău, Ioana Gaftone și Denisa Țărmure, Târgul “Produs în Bistrița-Năsăud“ aduce ceva nou și în această sâmbătă.
Nina Rus, care administrează Păstrăvăria Rin Romuli și care a participat la cea mai recentă ediție a emisiunii „Chefi la Cuţite”, va fi prezentă, pentru prima dată la Bistrița, la târgul săptămânal organizat în Piața Centrală – spațiul din vecinătatea Bisericii Evanghelice, în intervalul orar 9:00 – 14:00. Nina speră să-i convingă și pe bistrițeni de calitatea și gustul rafinat al produsele sale: păstrăvul afumat în cetină de brad, icre de păstrăv și minunăția de zacuscă de păstrăv afumat,
”Sâmbătă 27 mai, la Târgul ”Produs în Bistrița-Năsăud”, mâncați sănătos, gustos și susțineți economia locală”, se arată într-un comunicat al asociației.
Adaugă comentariu