Actualitate

O delicatesă de testat mai ales primăvara, colagen natural pe pâine

Măduva de vită nu ar trebui să lipsească din alimentația celor care țin la sănătatea lor. Mai ales în această perioadă, de primăvară, o porție de măduvă de vită preparată cu usturoi, lămâie și focaccia, dă corpului mai energie și duce la creșterea imunității. Este o sursă de colagen, oferind elasticitate pielii și protejând articulațiile.

Iată câteva din beneficiile măduvei de vită:

  • Una dintre descoperirile recente este că măduva osoasă de vită, sau mai degrabă partea din țesutul adipos care este conținută în ea, stochează în sine „adiponectina”. Este un hormon care nu este sensibil la insulină, așa că arde grăsime. Cei care sunt interesați de pierderea în greutate și de obținerea formelor ideale ar trebui să acorde atenție acestui produs.
  • În epoca de piatră, oamenii au observat că, după ce mănâncă măduvă osoasă de carne de vită, corpul primește mai multă energie, putere și vigoare. Pulsul este restabilit, mușchii devin mult mai puternici, mai rezilienți, stările anxioase dispar, crește libidoul, starea de spirit se ridică și imunitatea este întărită.
  • Măduva osoasă reglează transportul elementelor nutritive și a oligoelementelor în organism: fier, zinc, magneziu, calciu, seleniu, mangan. Lipsa unor astfel de elemente importante în organism poate duce la boli cardiovasculare, slăbirea sistemului imunitar, tulburări ale sistemului nervos, tulburări de alimentație.
  • Măduvă osoasă deosebit de utilă pentru bătrâni, femei gravide și nou-născuți.
  • Este o sursă de colagen, proteine ​​și aminoacizi. Din acest motiv, e capabilă să elimine toxinele. Oferă elasticitatea pielii, protejează articulațiile.
  • Gelatina, care se găsește în cantități mari în măduva osoasă, ucide infecțiile bacteriene și virale.

Găsiți măduva de vită la Rapsodia Bistrița – rsetaurant, grădină de vară

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.