Actualitate

Pregătiri pentru aprinderea luminilor de sărbători și deschiderea Târgului de Crăciun

În Piața Centrală și pe pietonalul Liviu Rebreanu au fost aduse cele 30 de căsuțe din lemn unde comercianții își vor vinde produsele la Târgul de Crăciun. Ele vor fi folosite mai întâi de 1 Decembrie, când este programat un spectacol culinar și un târg de produse tradiționale, unde se vor vinde preparate specific românești.

De asemenea, în centrul istoric și pe principalele artere au fost montate ornamente luminoase. Pe pietonal au fost ridicați stâlpii înalți, pe care vor fi instalate arcadele de lumini.


Iluminatul festiv în centrul istoric al Bistriței va fi pornit de municipalitate joi 5 decembrie, în ajun de Sf. Nicolae, ora 17.00, în cadrul unui eveniment organizat lângă bradul împodobit, atunci când se va deschide și Târgul de Crăciun.

Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat de Consiliul Județean duminică 1 decembrie, de Ziua Națională a României, în Piața Petru Rareș. Începând cu ora 16.00 sunt programate un spectacol de muzică și dans cu Funtasticii – Prietenii lui Moș Crăciun, animație stradală, sosirea militarilor cu torțe, aprinderea luminițelor de sărbători, foc de artificii.

VEZI ȘI:

1 comentariu

  • Banuiesc ca in afara de ia traditionala halvita, haine de ciobani si pastila de vin fiert, nu se gaseste nimic interesant. „Slab merg vanzarile, in Bistrita asta nimic nu se vinde, lumea nu cumpara nimic.” Poate ar fi cazul sa mai punem si ceva ornamente de Craciun la vanzare si nu cele din turta dulce. In loc sa puneti cabanutele in lungul pietonalului sub stelutele albastre unde este si suficient spatiu, tot fortati mocirla aia de langa biserica unde e bezna.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS