Social

Primarul Doru Crișan: Pornim la drum, împreună, spre alți patru ani plini de provocări

Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, a câștigat un nou mandat la alegerile locale din 27 septembrie:

”Dragii mei, am aflat cu emoție rezultatele votului și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru implicare, pentru susținere și pentru efortul pe care l-ați făcut ca să ieșiți la vot. Deși sunt deja de opt ani primar și suntem la a treia rundă de alegeri, am aceleași emoții ca în prima zi când am venit în fața dumneavoastră și v-am cerut votul.

Mă bucur că am reușit să atrag alături de mine o echipă puternică, am reușit să creăm o comunitate vie, implicată, cu oameni minunați și aceste lucruri nu pot decât să mă emoționeze profund ori de câte ori candidez pentru un nou mandat.

Pornim la drum, împreună, spre alți patru ani plini de provocări dar cu multe speranțe că la finalul acestora Prundu Bârgăului va deveni cea mai modernă comună din județul Bistrița-Năsăud. Avem proiecte frumoase, nu ne-am oprit din muncă nicio clipă și nici nu vrem să ne oprim vreodată din dezvoltarea comunei Prundu Bârgăului.

Vă mulțumesc pentru votul vostru. El înseamnă pentru mine o mare responsabilitate iar, pentru voi, înseamnă implicare și înseamnă un viitor frumos pe care îl putem crea împreună noi și pentru copiii noștri. Vă sunt recunoscător tuturor, încă o dată, pentru toată implicarea de care ați dat dovadă și vă urez ca tot binele să vi să întoarcă înzecit. Doamne ajută!”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.