Un nou produs ideal pentru o alimentație echilibrată cu puține calorii, dar cu un conținut mare de proteine este făcut în Bistriţa-Năsăud la una dintre cele mai cunoscute fabrici de lactate. Este vorba de Cottage, „perle fine de brânză cu smântână, un produs dulce, gustos, hrănitor, răcoritor şi ușor”.
Potrivit paginii de Facebook a Carmo-Lact Prod acesta este cel mai nou produs al fabricii de la Monor pe care îl vom găsi în magazine ambalat aşa cum puteţi vedea în imaginile de mai jos:
Potrivit paginii web, SC Carmo-Lact Prod SRL are două secţii procesare: pentru producţia de produse proaspete (capacitate:60.000l/zi) şi pentru producţia de brânzeturi (capacitate: 50.000l/zi), o linie de ultrafiltrare, o linie de microfiltrare şi de asemenea, o staţie de epurare care asigură atât epurare chimică, cât şi biologică.
Reţeaua de distribuţie a produselor Monor cuprinde peste 1000 de clienţi cu peste 1.500 de puncte de lucru în oraşele Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Mediaş, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Satu Mare, Sibiu, Sighişoara şi Târgu Mureş.
A-ti uitat sa nominalizati si zona lui Romi unde deasemenea se vinde foarte bine!
Parerea mea.
ati uitat sa precizati ca aceste perlute racoritoare sunt facute doar din cele mai bune ingrediente „naturale” pe care le poate avea laptele praf! Gustul natural al produselor artificiale!
branzutza cu… perlutze zwarovki!
Eu sunt bucuros cand o companie din judetul nostru incearca sa tina pasul cu multinationalele, intr-o piata puternic concurentiala.
Este una dintre putinele firme din B-N care se afla in top 10 national (cu vreo 3 ani in urma era, cred ca si-a pastrat pozitia).
Ar putea sa-si vanda participatiile si sa stea la soare, pe alte meleaguri.
Ii felicit pe toti asociatii si angajatii Carmo Lact !
Laptele de Monor miroase a parfum. Oare de ce?
decat balegar!