Recomandări Social

Surpriza pe care o pregăteşte chef Nina Rus. Păstrăvul de la Romuli va fi la distanţă de un click

Chef Nina Rus este deja în topul celor mai căutaţi bucătari din Transilvania. Atât la Păstrăvăria Rin Romuli, cât şi la piaţa locală de lângă Biserica Evanghelică din fiecare sâmbătă, lumea vine să o caute şi să cumpere produsele proaspete pe care le aduce, pregătite chiar de ea.

Nu întotdeauna însă oamenii şi apucă să plece acasă cu plasele pline pentru că sunt alţii care se trezesc mai devreme, aşa că Nina, împreună cu soţul ei Gabi, s-au gândit la o soluţie: în curând, vor aduce produse din păstrăv pe bază de comenzi.

Familia Rus este mulţumită că, după o primăvară dificilă pentru piscicultori, sfârşitul verii şi toamna s-au revanşat, peştii au crescut, iar producţia este bună. Aşa că mai face un pas. În mai puţin de o lună, cine va dori produse proaspete de la Păstrăvăria Rin le va primi acasă pe bază de comandă.

„Încă de acum doi ani ne-am gândit, dar abia acum vom pune în aplicare ideea: în două-trei săptămâni vrem să facem livrări la domiciliu o dată pe săptămână fiindcă am întâlnit foarte mulţi clienţi care nu au timp suficient fiindcă lucrează, iar sâmbăta sunt plecaţi. Ar mânca din produsele noastre, iar la ei ne-am gândit când ne-am propus ca, pe bază de comandă, o dată pe săptămână să le aducem produsele acasă. O să fie o comandă minimă de 30-50 de lei, încă nu ştim exact, pentru că nu putem să ducem produsele acasă la om dacă a comandat doar de 10 lei. Costurile pentru livrare vor fi de 5 lei dacă omul a comandat produse până la 100 de lei şi gratis dacă a cumpărat produse de peste 100 de lei. Comenzile se vor putea face telefonic sau online. Acum lucrăm la site, iar când va fi gata site-ul vom da drumul şi livrărilor la domiciliu”, a spus Gabi Rus.

La domiciliu veţi putea comanda în prima fază opt produse: păstrăv proaspăt eviscerat, păstrăv afumat, zacuscă, icre, chiftele, baghete din peşte, cârnaţi şi conservă de păstrăv cu roşii.

Comenzile vor fi livrate pe ruta Năsăud- Bistriţa cu mici abateri de la traseul principal dacă va fi nevoie.

„Când am început afacerea asta nu m-am gândit că vom ajunge să facem şi asta. Sincer să fiu, facem asta împinşi de la spate fiindcă trebuie, nu că ni-l dorim neapărat. Altfel nu poţi ajunge la client. Se ajunge greu la noi, vara mai vin clienţii, dar acum nu prea vin. Ies târziu de la serviciu, nua u timp, plus că mulţi sunt comozi. Uitaţi-vă câtă mâncare e servită la domiciliu. Adică îi este greu să se ducă până la primul restaurant să mănânce, aşa că face comanda la domiciliu”, a spus Gabi Rus.

Două dintre preparatele pe care le veţi putea comanda la domiciliu, conserva din păstrăv cu roşii şi proaspete şi cârnaţii cu carne de păstrăv, sunt noi şi vor face, cu siguranţă, senzaţie pe msele de sărbătoare de Crăciun şi Anul Nou.

2 comentarii

  • Este o iniţiativă oportună şi profitabilă, dar va trebui să vă mai angajaţi ajutoare, deoarece veţi face faţă din ce în ce mai greu onorării comenzilor, care vor creşte pe măsură ce vor fi mai cunoscute produsele oferite pe piaţă. Vă urez mult succes în afacere !

    • Dacă o să fie necesar o sa și angajăm, sănătoși să fim și să meargă treabă. Va mulțumim pentru sfat .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.