Sănătate

Vești bune de la spital. Dani Borgovan e conștient și a început să vorbească

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița informează marți că fostul sportiv de performanță Dani Borgovan și-a revenit, este conștient și a început să articuleze primele cuvinte, însă se află în continuare internat la Secția ATI.

”Tânărul în vârstă de 30 de ani, care a practicat box de performanță și care a fost adus în noaptea de 20/21 octombrie în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, este acum stabil hemodinamic și respirator, este conștient și în aceste zile a început să articuleze primele cuvinte. Se află în continuare în Secția ATI, unde beneficiază de kinetoterapie și tratament suportiv specific”, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Potrivit lui Marian Simion Borgovan, fratele sportivului, și în această seară, familia și prietenii vor ieși în stradă să ceară să se facă dreptate.

”Vom merge spre spital, până la Biserica Sfântul Gheorghe, unde ne vom ruga pentru Dani să se facă bine și să iasă la înaintare adevărații făptași și să zică adevărul. Noi nu ne vom opri până nu se va afla adevărul și cei responsabili nu vor plăti pentru fapta lor pentru că nu mi se pare corect ca partenera fratelui meu să rămână încă liberă, nejudecată, neluată la răspundere pentru că, până la urmă, ea a fost cea care a inițiat totul, indiferent că e unul, doi sau mai mulți inculpați. Pionii principali încă se plimbă liberi și noi nu vom avea liniște până când nu se va soluționa această problemă gravă. Cei care au greșit trebuie să plătească, indiferent că este vorba despre cineva cu un nume important sau nu. Ai greșit, plătești”, a spus el.

Marșul este programat să înceapă la ora 18.30 în fața Palatului de Justiție.

Doi bărbați în vârstă de 33 respectiv 28 de ani, frați, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în cazul lui Dani Borgovan, tânărul boxer lovit cu bestialitate.

Etichete

8 comentarii

 • Bravo bărbate, nu e cum incepe ceva ci cum se termină acel ceva…. viața îți surâde și tu o vei torrea iar în trecere o torreezi și pe mama copilului tău demonstrându-i punctul în care a greșit.
  Sus inima 🙂

  12
  26
 • Rugați-vă pentru Dani, nu căutați răzbunare până nu va fi el bine. Astfel de cazuri nu se pot rezolva în 24 de ore așa cum vrea opinia publică și apropiații. S-a creeat o emulație într-adevăr, dar este bazată în mare parte pe necunoașterea legilor, unde exista prezumția de nevinovăție, legitimă apărare – vezi art.19 (2) din Codul Penal, etc… recomand un avocat bun care sa va apere bine interesele și multa sănătate lui Dani.

  24
  4
  • Rugaciuni pentru sanatatea lui Dani si pentru dreptate!

   Da, Just, exista prezumtia de nevinovatie. Dar e greu de crezut ca un sportiv de performanta cu rezultate ca ale lui Dani a putut fi batut in asemenea hal. Poate doar daca au fost mai mult de doi, sau doar daca cei doi l-au luat prin surprindere. Oare ei au vatamari corporale cauzate de lovituri, daca spuneti in comentariu ca poate fi vorba de „legitima aparare”? S-a declarat ca Dani a ajuns acasa in stare de ebrietate, dar la spital rezultatele au iesit negative. S-a verificat probabil ora apelului catre prietena binevoitoare, care a trimis „justitiarii”. Mergand pe firul povestii nu poti sa nu observi cat de cusuta cu ata alba este povestea doamnei. Vecinii nu au auzit nimic? Nu a sunat nimeni la 112, decat atunci cand a fost prea tarziu? Poate Dani a adormit si abia apoi au aparut „salvatorii” binevoitori. Urmele de sange de pe scari si de pe pereti indica altceva, nu cazatura de la un etaj la altul…Sper sa fie cineva care sa tina cont de toate aceste mici detalii care pot conduce catre firul adevarat al povestii.

   12
   1
 • Măi, câți oameni deștepți are Bistrița asta, iar eu nu știu de ei !
  Noroc că postează creațiile lor de atotcunoscători.
  Mulțumim cerului că existați.

  3
  6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS