Actualitate

Ședință a Consiliului Local Bistrița în 11 mai

Consiliul Local Bistriţa este convocat în şedinţă ordinară în data de joi 11 mai, ora 15.00, în sala de ședințe a Primăriei. Ședința poate fi urmărită în direct pe pagina de Facebook a municipalității.

Ordinea de zi cuprinde:

Aprobarea înscrierii definitive a imobilului-teren identificat în CF nr. 76031 Bistriţa, situat în municipiul Bistrița, strada Poligonului FN, în proprietatea Municipiului Bistriţa, domeniul public.

Aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale aparatului de specialitate al Primarului municipiului Bistrița, urmare a reorganizării acestuia și a Poliției Locale a municipiului Bistrița.

Aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției de Infrastructură și Servicii Bistrița, urmare a reorganizării Direcției Servicii Publice Bistrița și a Direcției de Administrare a Piețelor din municipiul Bistrița.

Aprobarea Organigramei, Statului de funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița.

Aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției de Asistență Socială Bistrița, urmare a reorganizării acesteia și a Direcției Municipale de Sănătate Bistrița.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.