Actualitate

Un bărbat din Dumitra s-a răsturnat cu tractorul într-o râpă dintr-o zonă greu accesibilă

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat astăzi la Dumitra ca să salveze viața unui bărbat de 78 de ani din localitate care a vrut să-și curețe un teren cu tractorul, dar a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-o râpă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, mai multe echipaje de pompieri au intervenit pe raza localității Dumitra într-o zonă greu accesibilă, unde un tractor s-a răsturnat într o râpă.

Bărbatul în vârstă de aproximativ 78 de ani a fost extras de echipajul de descarcerare și predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD, conștient. După stabilizare, a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

La locul accidentului a venit și Poliția Năsăud.

”Din primele verificări efectuate la fața locului, un bărbat de 78 de ani din Dumitra, în timp ce efectua activități de curățare a unui teren, cu un tractor, pe un teren accidetat, a pierdut controlul acestuia și a căzut într-o râpă, accidentându-se. Bărbatul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.