Actualitate

Ședință extraordinară a Consiliului Local Bistrița. Care sunt proiectele

Consiliul Local Bistrița se reunește în ședință extraordinară luni 7 octombrie, în sistem videoconferință, începând cu ora 15.00.

Proiectele de hotărâre care vor fi suspuse aprobării sunt:

Modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local al municipiului Bistrița nr. 296/20.12.2022 privind aprobarea contractării și garantării cu veniturile proprii a unei/unor finanțări rambursabile interne necesară/necesare asigurării contribuției la proiectele finanțate prin fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, în valoare de maxim 81.025.796 lei, cu o maturitate de maxim 15 ani, cu modificările și completările ulterioare.

Modificarea Hotărârii nr. 19/31.01.2023 a Consiliului Local al municipiului Bistrița, privind aprobarea Documentațiilor de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnicoeconomici pentru 26 blocuri de locuințe, în vederea îmbunătățirii eficienței energetice.

Aprobarea Studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici și a devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții “Pasaj rutier subteran strada Gării – strada Tărpiului” Bistrița, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

Aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu ”Amenajare parcare, str. Lupeni” – amplasament: Municipiul Bistriţa, str. Gheorghe Şincai nr. 26.

Desemnarea Societăţii Business Park Bistriţa Sud S.R.L. Bistrița ca administrator-partener pentru obiectivul de investiții ”Incubator de afaceri Bistrița IndustriaNova Hub” și aprobarea Acordului de parteneriat dintre UAT Municipiul Bistrița (Partener 1) și Societatea Business Park Bistriţa Sud SRL Bistrița (Partener 2), în vederea elaborării, depunerii și implementării proiectului pentru obiectivul de investiții ”Incubator de afaceri Bistrița IndustriaNova Hub” și a Regulamentului privind gestionarea şi administrarea ”Incubatorului de afaceri Bistrița IndustriaNova Hub”.

Conferirea titlului de ”Cetăţean de onoare al municipiului Bistriţa” preotului paroh Vlașin Arghir.

3 comentarii

    • Spre binele oraşului sper ca noul primar să anuleze această fuşăreală de proiect de pasaj subteran şi să refacă cumva această traversare astfel încât să rezolve conectarea în siguranță a tuturor străzilor din zonă pentru toți participanții la trafic atât şoferi, biciclişti şi pietonii .

      23
      1
    • Incredibil!!! Așa se fac lucrurile la noi! In total dispreț pentru cetățeni!
      Un CL care trebuia să plece acasă după 9 Iunie, și un primar rejectat de majoritatea cetățenilor aprobă un proiect care nu reprezintă o necesitate și în nici un caz nu reprezintă o prioritate pentru cetățeni. Un proiect care a fost practic respins prin vot în condițiile în care primarul încă în funcție e singurul care l-a susținut în campanie și el, primarul a fost trimis la plimbare cu toată gașca lui va fi trecut acum în forță în deplină bătaie de joc față de bistrițeni. Să se mai uite o dată peste voturile cetățenilor de pe str. Gării!
      Apoi, peste două săptămâni vin ceilalți, echipa roz bombon de la CJ și o să de-a contractul imediat la una din firmele de casă ca sunt bani mulți de sifonat și o să zică că n-au avut ce să facă că n-a fost proiectul lor. A se vedea tunelul cu lifturi și coviltire din Decebal. Partidul Comasat merge înainte. Doar la ei și la buzunarele lor se gândesc și în loc de bună administrare se practică japca pe scară largă. Din orice. Rușine, rușine, rușine!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.