Actualitate Recomandări

Cel mai bun cozonac moldovenesc, pască dulce şi prăjituri la Cofetăriile Cristina

(FOTO) Cozonacul moldovenesc, făcut după o reţetă de la Mănăstirea Văratec, pasca cu brânza dulce, peste 10 sortimente de prăjitură de casă, saraberna, mai multe sortimente cu minispecialităţi şi nelipsitele saleuri cu susan pentru zilele de sărbătoare le găsiţi la Cofetăriile Cristina. Toate sunt pregătite cu multă măiestrie de patiseri cu peste 20 de ani de experienţă.

 

Cofetăriile Cristina şi-au câştigat un renume din faptul că pregătesc prăjituri de casă cu ingrediente proaspete: ouă, unt, nucă, scorţişoară, batoane de vanilie sau frişcă naturală, calitatea produselor fiind ireproşabilă şi garantată. Toate umpluturile şi cremele sunt produse în laboratorul propriu după standardele Uniunii Europene, produsele respectând cerinţele de siguranţă a alimentelor.

La prepararea dulciurilor, cele mai importante sunt ingredientele proaspete, dar şi condiţiile igienico-sanitare ce nu pot fi verificate în cazul în care acestea sunt făcute acasă de gospodine.

Pentru a alege ce prăjituri vreţi să aveţi pe platourile de acasă, de la serviciu sau pe cele cu care mergeţi în vizită la prieteni şi rude merită să vizitaţi zilele acestea Cofetăriile Cristina.