Actualitate

Cum arată și cât costă căciulile din blană naturală. Le găsiți la târg, în cortul din centru

Căciulile de blană naturală sunt un accesoriu absolut necesar în garderobă pentru a face față anotimupului rece. Oferă în același timp căldură și confort, iar modelele noi sunt atât de diversificate încât aveți de unde alege ceva care să se potrivească stilului vostru vestimentar.

Căciula care este în totalitate de blană oferă un aspect elegant și sofisticat. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o formă care să se potrivească feței. Merg asortate cu o haină de blană naturală sau artificială.

Aveți de unde alege la Târgul ”Toamna Aurie” unde a venit cu o ofertă bogată de căciuli pentru femei, bărbați și copii o firmă din orașul Roman.

”Blănurile nu se demodează niciodată. Avem vulpe argintie la 420 de lei, vulpea polară la 320-350 de lei, vulpea argintie pe bază de fes de lână costă 320 de lei, iar fesurile pentru copii costă 250 de lei. Căciulile clasice costă între 150 și 220 de lei, iar șepcile bărbătești la 250 de lei de focă, caracul la 140, modele noi de șapcă focă la 250”, a spus Ana Dudan.

În garderoba oricărei femei elegante trebuie să existe o beretă. Aceasta este un accesoriu tineresc care pune bine în evidență orice ținută. Poate fi purtată cu un păr ușor aranjat pentru a crea senzația de stil, asortată la o pereche de încălțări deasupra genunchilor, cizme sau bocanci înalți. La standul firmei din Roman găsiți beretele de nurcă la 280-290 de lei, prețurile fiind diferite în funcție de calitate.

”Oamenii cumpără, problema e la buzunar, nu-i bănuțul, dar blănurile nu se vor demoda niciodată. Mă doare în suflet că vine lumea în stand și pleacă posomorât. Noi suntem pentru prima dată la Bistrița și mă așteptam să vină mai multă lume, dar îi așteptăm în week-end”, a spus Ana Dudan.

Târgul ”Toamna Aurie”, organizat de Camera de Comerț și Industrie, are loc după următorul program: vineri 4 octombrie – sâmbătă 5 octombrie: orele 10.00 – 19.00; Duminică 6 octombrie: orele 10.00 – 14.00.

CITEȘTE ȘI:

1 comentariu

  • La salariile ,,de Bistrița”, care sunt printre cele mai mici din țară, cred că nici fesurile tricotate nu se vând.
    Și mai este un aspect ce ține de organizarea târgului: de ce nu se organizează acest târg după data de 10 a lunii, până prin 25, imediat după ce iau oamenii salariile și mai au un ban în buzunar? In această perioadă nu oricine își permite…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.