Actualitate Recomandări

Cum s-au descurcat concurentele din Bistriţa-Năsăud cu meniul de Paşti la ”Chefi la cuţite”

În a doua zi de Paște, bucatele tradiționale şi-au făcut loc în meniul de la „Chefi la cuțite”. Fiecare chef a tras la sorți ce anume a trebuit să gătească echipa lui, aşa încât s-a ajuns ca echipa verde să facă starter, main course cea portocalie din care face parte şi Nina Rus, iar cea mov, având-o pe Angie Cobuţ în componenţă, a gătit desert.

Concurenții au făcut tot posibilul pentru a prezenta farfurii arătoase, degustate apoi de cei din componența Găștii Zurli. Proba a fost câştigată fără drept de apel de echipa verde a lui chef Sorin Bontea, cei portocalii și cei mov, intrând apoi la duel. Fiecare concurent a primit un ingredient din partea unui coleg pe baza căruia să gătească, Angie Cobuţ fiind cea care a ales pentru Nina Rus căpşunele, în timp ce ea a primit de la un alt competitor sarcina de a găti pe bază de somon.

Deloc în formă, aşa cum singură a recunoscut, Nina Rus a gătit un desert cu căpşune pe care l-a învăţat în Spania, iar Angie Cobuţ s-a chinuit să scoată solzii somonului până în ultimul moment. Cele două au trăit cu foarte mari emoţii momentul jurizării, scăpând, de data aceasta de eliminare.

3 comentarii

  • Asa cum am mai remarcat,cele doua ardelence,fac sarea si piperul showului culinar.
    ” Show must go on”,cu cele doua figuri,bineinteles.Inspiratie si creativitate ,pe langa gust.
    Spor !

    • Sare si piper de calitate inferioara. Cel putin Angie nu face spectacol, ci se da in spectacol

Apasă aici ca să comentezi

Dă-i un răspuns lui Spectator Cancel

Reguli pentru comentarii. Click aici.